Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: kombiwar-jakiej firmy?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: kombiwar-jakiej firmy?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-01-18 19:02:22

Temat: Re: kombiwar-jakiej firmy?
Od: b...@d...com.pl (Herbatka) szukaj wiadomości tego autora


-----Original Message-----
From: ostry <o...@e...com.pl>
To: p...@n...pl <p...@n...pl>
Date: 18 stycznia 2001 11:25
Subject: Re: kombiwar-jakiej firmy?


>Chodzi o to, że kombiwar ( termoobieg ) - tak jak zaznaczył Tadeusz -
nadaje
>potrawom nowe smaki ze względu na technikę opiekania ( ogrzewania ).
>
>
>--
>ostry
Dokladnie - ja wykorzystuje termoobieg do pieczenia pizzy. Gdy juz
przygotuje ciasto i "nakladke" ukladam pizze w piecu na rozgrzanych
szamotowkach (obowiazkowo ;-) i wlaczam termoobieg - skracam w ten sposob
czas pieczenia - ciasto nie zdazy wyschnac a rumieni sie wlasnie w sposob
charakterysyczny dla pieca opalanego weglem drzewnym i ma tez tez
"prawdziwy" aromat. Pieczenie pizzy z termoobiegiem trwa u mnie nie dluzej
niz 10 min. - pozniej mam pizze zaczepno-obronna :-)
Herbatka

--
Archiwum grupy http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

nalewki przepisy
poszukiwania patelni !!
Zupełnie inna zupa cebulowa
Na zimowe wieczory :)
RE: Kandydat do klanu Pentaxa - dylemat obiektywu...

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »