« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-07-02 12:00:36
Temat: kuchnia molekularnaWitam :)
Poszukuje ksiazki na temat molekularnej gastronomii,
chemii w kuchni i procesow polepszania smaku metoda chemiczna.
Znalazlem ksiazke "Kuchnia i nauka" Herve This,
ale nie wiem czy to dokladnie to, poza tym naklad jest juz wyczerpany.
Googlowanie i allegrowanie innych ciekawych wynikow nie przynioslo.
Moze ktos z Was spotkal sie z czyms podobnym i moze cos poradzic?
Pozdrawiam
Michal Warmuz
m...@w...pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-07-02 16:54:16
Temat: Re: kuchnia molekularna
Le samedi 2 juillet 2005 ? 14:00:36, dans <da5vv6$kk4$1@nemesis.news.tpi.pl> vous
écriviez :
> Witam :)
> Poszukuje ksiazki na temat molekularnej gastronomii,
> chemii w kuchni i procesow polepszania smaku metoda chemiczna.
> Znalazlem ksiazke "Kuchnia i nauka" Herve This,
> ale nie wiem czy to dokladnie to, poza tym naklad jest juz wyczerpany.
> Googlowanie i allegrowanie innych ciekawych wynikow nie przynioslo.
> Moze ktos z Was spotkal sie z czyms podobnym i moze cos poradzic?
Kuchnia molekularna jest dosyc znanym pojeciem w francuskiej czesci
sieci :
http://www.google.fr/search?hl=fr&q=gastronomie+mole
culaire&meta=
Ewcia
--
Niesz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |