Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia kurczak w parmezanie - przepis

Grupy

Szukaj w grupach

 

kurczak w parmezanie - przepis

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 12


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2008-08-26 11:38:35

Temat: kurczak w parmezanie - przepis
Od: d...@g...com szukaj wiadomości tego autora

Witam

http://www.photoblog.pl/zgotuj - umieściłem przepis na kurczaka w
parmezanie, danie palce lizać.
Pozdrawiam i życzę smacznego

starvinmarvin

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2008-08-26 16:11:32

Temat: Re: kurczak w parmezanie - przepis
Od: Panslavista <p...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

d...@g...com pisze:
> Witam
>
> http://www.photoblog.pl/zgotuj - umieściłem przepis na kurczaka w
> parmezanie, danie palce lizać.
> Pozdrawiam i życzę smacznego
>
> starvinmarvin
Beznadziejny!

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2008-08-26 22:40:14

Temat: Re: kurczak w parmezanie - przepis
Od: "darkblue" <n...@n...pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "Panslavista" <p...@i...pl> napisał w wiadomości
news:g916ac$i5j$3@news.dialog.net.pl...
> Beznadziejny!

do niejakiego Panslavisty:
sam zes pan jestes beznadziejny. dorosly czlowiek i robi z siebie publicznie
sierote losu, podejrzewam nawet pewnego rodzaju niedowlad umyslowy. zal
czytac te wszystkie wynaturzenia.

do wszystkich innych rozumnych homo sapiens:
a wracajac do tematu i do przepisu przedpiszcy bardzo mi sie spodobala
prezentacja. tylko szkoda, ze te male zdjecie sie nie da powiekszyc po
kliknieciu. swietna robota. a danie nawet ciekawe.
pozdrawiam i odezwij sie jak cos podobnego znowu zrobisz. z mila checia
poczytam i popatrze.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


4. Data: 2008-08-27 05:33:35

Temat: Re: kurczak w parmezanie - przepis
Od: d...@g...com szukaj wiadomości tego autora

On 27 Sie, 00:40, "darkblue" <n...@n...pl> wrote:
> Użytkownik "Panslavista" <p...@i...pl> napisał w
wiadomościnews:g916ac$i5j$3@news.dialog.net.pl...
>
CIACH
>

dzięki za miłe słowa, nie ukrywam, że się załamełem jak przeczytałem
opinię Panslavisty :)
znajomi namówili mnie żebym poumieszczał kilka evergreenów swojej
kuchni a tu takie budujące słowo :)

Postaram się powiększyć fotki - niestety moja wiedza internetow-
programistyczno-graficzna opiera się na otwarciu okna wyszukiwarki.

pozdrawiam
daniel

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


5. Data: 2008-08-27 16:03:38

Temat: Re: kurczak w parmezanie - przepis
Od: Magdalena Bassett <i...@b...com> szukaj wiadomości tego autora

d...@g...com wrote:

> dzięki za miłe słowa, nie ukrywam, że się załamałem jak przeczytałem
> opinię {...} :)

Zanim napiszesz nastepny post, powinienes wiedziec, ze Panslavista i
Ikselka to trolle, ktore zniszczyly te grupe i wypisuja tu (i na innych
grupach) przerozne bzdury, ktore czasem naiwni ludzie biora na serio,
nacinajac sie na paskudne zaprawy czy nie sprawdzone przepisy. Wiekszosc
grupowiczow, ktorzy jeszcze czytaja te grupe, maja ich w KF, mimo, ze
ciagle wylaza pod nowymi adresami, ale KF gleboki i pojemny. Ja plonkuje
nie tylko ich posty, ale rowniez tych, ktorzy ich cytuja. Czego i tobie
serdecznie zycze

A trolle moga sie nie wysilac na glupkowate odpowiedzi, bo i tak ich nie
widze.

MB

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


6. Data: 2008-08-27 18:06:16

Temat: Re: kurczak w parmezanie - przepis
Od: "Feahisim" <h...@p...gazeta.pl> szukaj wiadomości tego autora

Magdalena Bassett wrote:
> d...@g...com wrote:
>
>> dzięki za miłe słowa, nie ukrywam, że się załamałem jak przeczytałem
>> opinię {...} :)
>
> Zanim napiszesz nastepny post, powinienes wiedziec, ze Panslavista i
> Ikselka to trolle, ktore zniszczyly te grupe

Otóż nie zniszczyły. I nie zniszczą dopóki konsekwentnie będziemy ich
wywalać do śmietnika. Każdy kolejny adres, który próbują przemycić.


Feah

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


7. Data: 2008-08-27 19:40:55

Temat: Re: kurczak w parmezanie - przepis
Od: "Shivman" <s...@e...pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik <d...@g...com> napisał w wiadomości
>
> dzięki za miłe słowa, nie ukrywam, że się załamełem jak przeczytałem
> opinię Panslavisty :)
>
Tak jak ci napisała Magda.
Chyba wszyscy wiedzą jak trioli się pozbyć?
Włącz sobie filtr i nie będziesz odbierać trioli.

--
Pozdrawiam
Adamek

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


8. Data: 2008-08-27 19:49:21

Temat: Re: kurczak w parmezanie - przepis
Od: "wolim" <t...@n...pisz> szukaj wiadomości tego autora

Ale sałatka z selera Ikselki jest świetna ;)

Ogólnie nie do końca mogę się z Tobą zgodzić. Panlavista i Iksełka wnoszą na
tę grupę sporo. Czasem piszą nie na temat, ale ogólnie dla relaksu ciekawie
się toto czyta. I sprawiają, że rozluźnia się ten słodko-pierdzący klimat
grupy, który mi nie do końca leży. Zdaża się, że przesadzają ze swoimi
wynurzeniami i wtedy mam ich dosyć, ale ogólnie są pocieszni ;)

Pozdrawiam,
/\/\\/\/


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


9. Data: 2008-08-28 12:12:15

Temat: Re: kurczak w parmezanie - przepis
Od: dobry <g...@g...com> szukaj wiadomości tego autora

http://www.gotujmy.pl/chrupiaca-piers-kurczaka,przep
isy,28692.html

A to moj przepis, zapraszam :)



On Aug 26, 1:38 pm, d...@g...com wrote:
> Witam
>
> http://www.photoblog.pl/zgotuj- umieściłem przepis na kurczaka w
> parmezanie, danie palce lizać.
> Pozdrawiam i życzę smacznego
>
> starvinmarvin

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


10. Data: 2008-08-28 15:15:48

Temat: Re: kurczak w parmezanie - przepis
Od: Magdalena Bassett <i...@b...com> szukaj wiadomości tego autora

dobry wrote:

> http://www.gotujmy.pl/chrupiaca-piers-kurczaka,przep
isy,28692.html
>
> A to moj przepis, zapraszam :)


Czy to jest danie na zimno? Jesli nie, to dlaczego to mieso sie studzi i
zawija w folie aluminiowa? I po co wbijac wykalaczki?

MB

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ] . 2


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

NALEWKA
Potrawy z surowego mięsa
pushpa
pushpa
gotowanie fasoli

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »