Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: losos na masle ?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: losos na masle ?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-07-22 10:47:16

Temat: Re: losos na masle ?
Od: AgataW <a...@g...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

"Tomek Szmit" <t...@N...poczta.gazeta.pl> wrote:

>Witam
>
>ostatnio opowiadal mi znajomy iz przepyszny jest losos smazony(pokrojony
>uprzednio w dzwonki o grubosci ok.3-4 cm) na samym masle.
>mam tylko watpliwosci jak dlugo trzeba go smazyc z kazdej strony i czy trzeba
>go np. solic?
>Probowaliscie czegos takiego?

...smazyc na masle nie dlugo....lecz w sam raz czyli gdy
patrzac na rybe widzimy ze uzyskala kolor "lososiowy"...serio (barwa
ta pojawia sie stosunkowo szybko)

...solic....a czemu nie....a czemu tak (kwestia gustu)

..a czy dobry...? No jak to losos....swietny!!!

AgataW

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

poledwica "podkowa"
Re: Udka dla zony :-)
Re: [P] ciasto ze śliwkami
Re: Ogorki kiszone - kapcie
Re: Placek ziemniaczany z boczkiem

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »