| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-07-22 10:47:16
Temat: Re: losos na masle ?"Tomek Szmit" <t...@N...poczta.gazeta.pl> wrote:
>Witam
>
>ostatnio opowiadal mi znajomy iz przepyszny jest losos smazony(pokrojony
>uprzednio w dzwonki o grubosci ok.3-4 cm) na samym masle.
>mam tylko watpliwosci jak dlugo trzeba go smazyc z kazdej strony i czy trzeba
>go np. solic?
>Probowaliscie czegos takiego?
...smazyc na masle nie dlugo....lecz w sam raz czyli gdy
patrzac na rybe widzimy ze uzyskala kolor "lososiowy"...serio (barwa
ta pojawia sie stosunkowo szybko)
...solic....a czemu nie....a czemu tak (kwestia gustu)
..a czy dobry...? No jak to losos....swietny!!!
AgataW
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |