Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: panierka

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: panierka

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-02-28 07:35:02

Temat: Re: panierka
Od: d...@p...arena.pl (Dorota Lorka) szukaj wiadomości tego autora



----- Wiadomość oryginalna -----
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Data: 2001 Luty 27 (Wtorek), 19:11
Temat: Re: panierka

>
> Użytkownik "Danka" <j...@z...nl> napisał...
> > Najpierw obtocz mieso w mace, a potem w jajcu i bulce czy czyms
> innym. Ale
> > najwazniejsze jest to, zeby z panierka nie przesadzic, jej
> nadmiar trzeba
> > otrzasnac. Jak sie tego nie zrobi i sie czlowiek polasi, bo ona
> smaczna,to
> > ta skubana i tak pozniej wlasnie w czasie smazenia odpada.
>
> A ja obtaczam grubo i mi nie odpada - jest gruba, pulchna,
> miejscami odstaje
> od schabowego - ale to jest taki bąbel powietrzny, a nigdy nie
> odpada...Może to dlatego, że ja schabowych nie solę przed
> panierowaniem, wcale nie
> solę i nie puszczają soku?


Dobrze jest dodac do jajka przed rozbeltaniem troche oleju.

D

--
Archiwum grupy http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Jeszcze o KFC
głupie pytanie
kuchnia żydowska
objadalem sie
Pomocy!!! nie umiem

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »