| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-02-28 07:35:02
Temat: Re: panierka
----- Wiadomość oryginalna -----
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Data: 2001 Luty 27 (Wtorek), 19:11
Temat: Re: panierka
>
> Użytkownik "Danka" <j...@z...nl> napisał...
> > Najpierw obtocz mieso w mace, a potem w jajcu i bulce czy czyms
> innym. Ale
> > najwazniejsze jest to, zeby z panierka nie przesadzic, jej
> nadmiar trzeba
> > otrzasnac. Jak sie tego nie zrobi i sie czlowiek polasi, bo ona
> smaczna,to
> > ta skubana i tak pozniej wlasnie w czasie smazenia odpada.
>
> A ja obtaczam grubo i mi nie odpada - jest gruba, pulchna,
> miejscami odstaje
> od schabowego - ale to jest taki bąbel powietrzny, a nigdy nie
> odpada...Może to dlatego, że ja schabowych nie solę przed
> panierowaniem, wcale nie
> solę i nie puszczają soku?
Dobrze jest dodac do jajka przed rozbeltaniem troche oleju.
D
--
Archiwum grupy http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |