« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-12-12 14:34:56
Temat: panierkaNie, nie ta z KFC (którą wciska mi google przy pytaniu o panierkę). Ale
może macie jakiś ciekawe pomysły na panierki do mięs? Standardowa bułka
tarta mi się znudziła, a kupne mi nie smakują. Jak panierujecie swoje
schaboszczaki i elementy z kurcząt?
--
pozdrawiam
tapta
GG:4082847
http://skocz.pl/natalka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-12-12 14:54:49
Temat: Re: panierka> Nie, nie ta z KFC (którą wciska mi google przy pytaniu o panierkę). Ale
> może macie jakiś ciekawe pomysły na panierki do mięs? Standardowa bułka
> tarta mi się znudziła, a kupne mi nie smakują. Jak panierujecie swoje
> schaboszczaki i elementy z kurcząt?
Ja czasami do bułki tartej dodaję kaszki manny. Wychodzi wtedy bardziej
chrupiąca - moim zdaniem lepsza.
Pozdrawiam.
Barbara.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-12-12 15:08:27
Temat: Re: panierkamoja mama zwykła panierować filety z kurczaka w kukurydziankę tzn. zmielone
płatki kukurydziane (np. CornFlakes)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-12-12 15:36:09
Temat: Re: panierka
"She" <p...@o...pl> schrieb im Newsbeitrag
news:cphmo7$d72$1@news.onet.pl...
> moja mama zwykła panierować filety z kurczaka w kukurydziankę tzn.
> zmielone
> płatki kukurydziane (np. CornFlakes)
Popieram, nam bardzo ten warjant panierki smakuje. Kto sie nie boi kalorii,
moze do jajka dodac 2-3 lyzki ubitej smietany i lekko wymieszac.
Monika
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-12-12 15:58:50
Temat: Re: panierkaMielone, drobno posiekane orzechy włoskie . Do schabowych. Do kurcząt nie
ptóbowałem.
Pozdrawiam
Michał
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-12-12 19:32:57
Temat: Re: panierka
orzechy
ser żółty
przyprawy ziołowe (do panierki, nie na mięso)
D.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-12-12 22:05:29
Temat: Re: panierkaSun, 12 Dec 2004 20:32:57 +0100, na pl.rec.kuchnia, Dorota *** napisał(a):
> orzechy
> ser żółty
> przyprawy ziołowe (do panierki, nie na mięso)
>
> D.
wiórki kokosowe też są ponoć używane do panierowania, ale nie przeze mnie
--
pozdrawiam
MEva :-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-12-12 22:28:04
Temat: Re: panierka> wiórki kokosowe też są ponoć używane do panierowania, ale nie przeze mnie
i pokruszone chipsy
Pozdrawiam
Aldik
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-12-13 07:25:36
Temat: Re: panierkaUżytkownik tapta napisał:
> Nie, nie ta z KFC (którą wciska mi google przy pytaniu o panierkę). Ale
> może macie jakiś ciekawe pomysły na panierki do mięs? Standardowa bułka
> tarta mi się znudziła, a kupne mi nie smakują. Jak panierujecie swoje
> schaboszczaki i elementy z kurcząt?
Ja "swoich" nie panieruje, bo nie lubię mięsiwa, ale znajoma z luboscią
i hojnością sypie ziarno sezamowe do panierek wszelakich. Są tacy,
którzy sie tym zachwycają.
--
pa, BasiaBjk
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-12-13 09:24:39
Temat: Re: panierka Jak panierujecie swoje schaboszczaki i elementy z kurcząt?
>
>
Ja dodaję czasami do bułki tartej trochę płatków owsianych.Całowicie zmieniają
smak panierki.
Netka
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |