Data: 2003-02-02 21:40:16
Temat: Re: pieczywo żytnie Sonko
Od: "misiczka" <m...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Quentin " <e...@N...gazeta.pl> napisał w wiadomości
news:b1jt4e$s07$1@inews.gazeta.pl...
> Fajnie, że poruszyłaś ten temat - teraz wiem gdzie tkwił mój błąd, czasem
> potrawfiłam zjeść pół opakowania tego pieczywa?!
> A wiesz misiczko jak wzrasta IG preparowanego ryżu?
Nie mogę teraz znaleźć, ale pamiętam, że ryż preparowany (dmuchany) miał
wysokie IG, bo od razu pomyślałam o tych chrupkach którymi się kiedyś
"odchudzałam" ;-)
Byłam w sobotę na zakupach i oglądałam różne chrupki no i zobaczyłam, że to
Sonko żytnie to nie jest takie jak Wasa, tylko właśnie takie styropianowe.
Jak znajdę IG ryżu preparowanego to wrzucę na grupę.
pozdrawiam cieplutko
misiczka z Wrocławia
--
Prawda działa jak gorzkie wino: jest przykra w smaku,
lecz dobrze wpływa na trawienie
http://www.misiczka.com
|