« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2006-02-12 09:10:55
Temat: Re: piekarniki do zabudowyUżytkownik "Marchewka" <M...@b...pl> napisał w
wiadomości news:dsltkq$s94$1@news.onet.pl...
> Wcale nie trzeba. Swój piekarnik mam zainstalowany w słupku niemal na
> linii blatu i nie jest to taki piekarnik, o jakim wspominasz, a też się
> doskonale sprawdza.
Może zdanie zmieniło by się gdyby spróbować z piekarnikiem inaczej
otwieranym.....?
--
Pozdrawiam Niech Twój komputer
Pooh zrobi wreszcie coś pożytecznego!
http://www.fah.pooh.priv.pl/
http://www.pooh.priv.pl/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2006-02-12 22:01:39
Temat: Re: piekarniki do zabudowyUżytkownik "Pooh" <news@_nospam_pooh.priv.pl> napisał w wiadomości
news:dsmu5k$hfm$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Może zdanie zmieniło by się gdyby spróbować z piekarnikiem inaczej
> otwieranym.....?
Na takie, że "_trzeba_ by wybrać' nie zmieniłoby mi się na pewno. Jeżeli
już, to jedynie na takie, że polecam, bo jest łatwiej.
I. (odróżniam radę od nakazu)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
13. Data: 2006-02-13 19:53:06
Temat: Re: piekarniki do zabudowy> Może zdanie zmieniło by się gdyby spróbować z piekarnikiem inaczej
> otwieranym.....?
widzialem taki piekarnik w sklepie, nawet go kilka razy otwierałem i
wyjmowalem blachy i nie wydaje mi sie, aby byl jakos wygodniejszy od
tradycyjnego na prowadnicach teleskopowych
Mozliwe, ze po prostu sie da do tego przyzwyczaić - tak jak do klawiatury
ergonomicznej zamiast tradycyjnej:)
JerzyR
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
14. Data: 2006-02-13 21:07:23
Temat: Re: piekarniki do zabudowyJerzyR napisał(a):
>> Może zdanie zmieniło by się gdyby spróbować z piekarnikiem inaczej
>> otwieranym.....?
>
> widzialem taki piekarnik w sklepie, nawet go kilka razy otwierałem i
> wyjmowalem blachy i nie wydaje mi sie, aby byl jakos wygodniejszy od
> tradycyjnego na prowadnicach teleskopowych
> Mozliwe, ze po prostu sie da do tego przyzwyczaić - tak jak do klawiatury
> ergonomicznej zamiast tradycyjnej:)
>
a można na nich (drzwiczkach) talerz postawić???
bo to ważna cecha...
> JerzyR
>
>
--
regent...
(mam...)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
15. Data: 2006-02-14 14:25:20
Temat: Re: piekarniki do zabudowyTo jeszcze nie wymienili Ci piekranika-pogoń ich!
Pdr.Mariusz
uciu wrote:
> mam Boscha i od 4 miesięcy nie mogę używać w pełni piekarnika bo spaliła się
> jedna grzałka i nigdzie jej nie mogę dostać. A w serwisie mówią, że są w
> trakcie sprowadzania...... Aha padł też zegar ale to zrobili na gwarancji.
> Ogólnie mam mieszane uczucia....
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
16. Data: 2006-02-15 15:26:49
Temat: Re: piekarniki do zabudowyAdamLun napisał(a):
> Polecam produkt f-y Amica typ EB 2602 (EB2.8TkKDp). Za nieco ponad 1600 PLN
> tzw. full wypas ( wtym prowadnice teleskopowe w ocenie malzonki rewelacja).
> Uzywany od roku.
> AL
> Amica EB 2603
>
>
Polecam AEG z teleskopowymi prowadnicami, 8 programy oraz bardzo ciekawa
funkcja szybkie nagrzewanie. Wszystkie elmenty mozna bardzo latwo
wyciagnac i umyc w zmywarce.
M.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
17. Data: 2006-02-15 22:44:57
Temat: Re: piekarniki do zabudowyMichal W. napisał(a):
> AdamLun napisał(a):
>> Polecam produkt f-y Amica typ EB 2602 (EB2.8TkKDp). Za nieco ponad
>> 1600 PLN tzw. full wypas ( wtym prowadnice teleskopowe w ocenie
>> malzonki rewelacja). Uzywany od roku.
>> AL
>> Amica EB 2603
>>
>>
> Polecam AEG z teleskopowymi prowadnicami, 8 programy oraz bardzo ciekawa
> funkcja szybkie nagrzewanie. Wszystkie elmenty mozna bardzo latwo
> wyciagnac i umyc w zmywarce.
> M.
amica, jakiś wyższy model, symbolika zamieszana,
i teleskopy, i ze 14 programów (na pokrętle),
i sonda, i rożen,
jakieś powłoki samoczyszczące,
timer, temperatura co 5 stopni od 30 do ...???
timer i pieczeń gotowa na przyjście do domu, to prawdziwa jazda.
--
regent...
(mam...)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
18. Data: 2006-02-16 14:03:12
Temat: Re: piekarniki do zabudowyUżytkownik "regent..." <r...@T...o2.pl> napisał w wiadomości
news:dt0atp$8v8$6@213-238-100-243.adsl.inetia.pl...
> amica, jakiś wyższy model, symbolika zamieszana,
> i teleskopy, i ze 14 programów (na pokrętle),
> i sonda, i rożen,
> jakieś powłoki samoczyszczące,
> timer, temperatura co 5 stopni od 30 do ...???
> timer i pieczeń gotowa na przyjście do domu, to prawdziwa jazda.
Chyba taki sam piekarnik (tyle że w komplecie z płytą ceramiczną)
i podobnie odczucia z prawie 2 lat użytkowania.
Jeśli masz taką możliwość, to odradzam 'bajery' typu inox (koszmarnie
się czyści).
Janusz Pawlinka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |