« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-09-18 11:51:18
Temat: Re: pierogi czengCześć!!
> Czy ktos z Szanownych Grupowiczów zna może przepis na pierogi czeng?
Byłabym
> niewymownie wdzieczna...
> Ixmucane pełna nadziei
Myślę, że jednak ktoś w knajpie je tak nazwał. Podaję przepis na pierożki
(po angielsku), który znalezłem w sieci:
Rice Noodles
Materials:
20g of each of the following:
chicken breast, strip, pork kidney, snake head, squids soaked in water, fish
maw soaked in oil, ham, coriander, scallion, chicken slices;
50g of each of the following:
dried skin of soya bean milk, cabbage hearts, tender peas, Chinese chives,
mung bean sprouts, mushrooms;
200g rice noodles
Preparations
Cut all the meat species into thin slices and put them on a plate, first
scalding those which have an unpleasant smell.
Scald the rest of the ingredients, drain, cool, cut into sections, put on
another plate.
Place minced coriander, and scallion, chilli oil and the scalded rice
noodles on plates.
Take all the plates to the table.
Put 7-fold heated chicken oil in a bowl, pour on boiling soup stock, add
seasonings and take to the table.
Scald the meat slices in the bowl till they become white, scald the greens,
drop in the rice noodles, sprinkle on minced scallion and coriander.
Pozdrawiam
Mirek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-09-20 16:19:44
Temat: Re: pierogi czeng
Użytkownik "Mirek" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości [chlast]
Dzięki :-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |