« poprzedni wątek | następny wątek » |
21. Data: 2006-05-25 07:33:42
Temat: Re: pierś kurczaka poraz setny, ale proszę o pomoc
Użytkownik "Stalker" <t...@W...interia.pl> napisał w wiadomości
news:e52a8l$eda$1@news.dialog.net.pl...
> Mizar napisał(a):
>
>>>Tak na smak - goździki? Sos sojowy?
>>>
>>>Pozdr.
>>>R.
>>
>>
>> zdecydowanie 2 ząbki czosnku i 3-4 łyzki sosu sojowego, a na koniec
>> zarobić to 100 ml śmietanki 18%
>
> Ale to sos (tzn. robimy to na patelni z kurczaczkiem),
> czy taki dip na zimno jest?
>
>
> --
> Freedom is not free
Piersi powinny być pokrojone na mniejsze kawałki i na końcu zarabiany
wszysko śmietanką
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
22. Data: 2006-06-15 11:57:56
Temat: Re: pierś kurczaka poraz setny, ale proszę o pomoc
Użytkownik "Waldemar Krzok" <w...@c...de> napisał w wiadomości
news:4dirm4F1aprijU1@uni-berlin.de...
> mogą być. Albo orzeszki cashew. Tylko nie wiem po co mąka, ja nigdy mąki
> nie daję, tylko przyprawiam curry (gotowym, albo piechty: kurkuma,
> kumin, kozieradka, pieprz, papryka), sól i smażę. Zamiast brzoskwiń
> morele (świeże, suszone lub z kompotu). Do zagęszczenia sosu nie używam
> mąki tylko banana.
Napisz cos więcej o tym bananie? Bo za mną dziś rano chodził podobny pomysł
i może pożałuje, że nie skorzystałam :)
Margola
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |