| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-11-02 11:43:39
Temat: pstrąg z patelni-jak go usmażyć?Witam
Kupiłam wczoraj świeżego pstrąga, nie dysponuję piekarnikiem, chciałam upiec
go na patelni. Natarłam ziołami, masłem z koperkiem , rozgrzałam na patelni
masło i bęc go na patelnie.Rozleciał mi się cały na patelni, skóra odeszła,
okropnie to wygladało, ryba po upieczeniu bynajmniej nie przypominała
apetycznego smazonego pstraga, okropnosc..co zrobiłam źle do licha ,jak to
się robi?dzieki za odpowiedzi.
ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-11-02 11:59:10
Temat: Re: pstrąg z patelni-jak go usmażyć?
Użytkownik "Ewa" <e...@p...wp.pl> napisał w wiadomości
news:bo2qqi$fo1$1@sunflower.man.poznan.pl...
(ciach)
Rozleciał mi się cały na patelni, skóra odeszła,
> okropnie to wygladało, ryba po upieczeniu bynajmniej nie przypominała
> apetycznego smazonego pstraga, okropnosc..co zrobiłam źle do licha ,jak to
> się robi?dzieki za odpowiedzi.
> ewa
(ciach)
Obtoczyć w mące (kukurydzianej) Masełko i koperek do środka.
Najpierw smaże na oleju a przed przeróceniem na drugą stronę dodaję do oleju
masła.
Smaże na b.małym ogniu.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-11-02 11:59:16
Temat: Re: pstrąg z patelni-jak go usmażyć?> Kupiłam wczoraj świeżego pstrąga, nie dysponuję piekarnikiem, chciałam
upiec
> go na patelni. Natarłam ziołami, masłem z koperkiem , rozgrzałam na
patelni
> masło i bęc go na patelnie.Rozleciał mi się cały na patelni, skóra
odeszła,
> okropnie to wygladało, ryba po upieczeniu bynajmniej nie przypominała
> apetycznego smazonego pstraga, okropnosc..co zrobiłam źle do licha ,jak to
> się robi?dzieki za odpowiedzi.
> ewa
>
zmień sobie kodowanie
--
Pozdrawiam
Andrzej
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |