| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-12-23 12:18:39
Temat: schabWesołych Świąt smakoszom
Pytanie:
jak piec schab by nie był suchy i się nie rozpadał?
Dzięki
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-12-23 19:28:21
Temat: Re: schabOn Sun, 23 Dec 2001 13:18:39 +0100, "MK"
<M...@p...onet.pl> wrote:
>jak piec schab by nie był suchy i się nie rozpadał?
ja go wstawiam do goracego pieca w foremce wypelnionej do polowy jego
wysokosci woda. na dno mozna na wszelki wypadek polozyc plasterek
sloniny albo dwa,zeby nie przylepil sie do denka.dziala za kazdym
razem!
pozdrowienia,
kamila
--
/"\ ||
\ / ASCII RIBBON CAMPAIGN || NO ATTACHMENTS
X AGAINST HTML MAIL || NO STATIONERY
/ \ AND POSTINGS || NO GRAPHICS
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-12-23 20:53:28
Temat: Odp: schabWesołych Świąt smakoszom
> Pytanie:
> jak piec schab by nie był suchy i się nie rozpadał?
> Dzięki
Sprawdż "sos do schabu"podawałam tam jak ja piekę może Ci się to przyda.
Agnieszka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |