Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: sernik na zimno z agarem

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: sernik na zimno z agarem

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-04-23 09:25:47

Temat: Re: sernik na zimno z agarem
Od: "Dorunia" <d...@e...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


> Doruniu, przepraszam - nie wiedziałem że jesteś wege. Przeanalizuj
> mój przepis pod tym kątem koniecznie! Ja po prostu nie kojarzę Waszych
> odłamów - bez jajek, bez mleka, bez "czegośtam"...
> Ale jestem sympatykiem z realną opcją na "przestawienie się".
> :-)
>
> Pozdrawiam serdecznie - Wojtek H.

Przepis dla mnie jest OK, ja jestem obecnie lakto-ovo-wegetarianką, to
znaczy, że jem nabiał :)
dzięki i też pozdrawiam :)


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-04-23 10:21:27

Temat: Re: sernik na zimno z agarem
Od: "sp6mlz" <s...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam!

Dorunia w wiadomości do grup dyskusyjnych:
>
> > Doruniu, przepraszam - nie wiedziałem że jesteś wege. Przeanalizuj
> > mój przepis pod tym kątem koniecznie! Ja po prostu nie kojarzę Waszych
> > odłamów - bez jajek, bez mleka, bez "czegośtam"...
> > Ale jestem sympatykiem z realną opcją na "przestawienie się".
> > :-)


> Przepis dla mnie jest OK, ja jestem obecnie lakto-ovo-wegetarianką, to
> znaczy, że jem nabiał :)
> dzięki i też pozdrawiam :)

Wbrew pozorom moja odpowiedź nie jest off-topic.
najmilsze dziewczęta jakie znam - to wegetarianki.
To żadna kurtuazja - nie robiłem badań statystycznych,
ale dziewczęta wege są ujmujące.
Tak ja czuję i nie zniosę tu sprzeciwu :-))).

Wiesz, że z facetami gorzej? Idą "w modę"?
Kwestia empatii, o której faceci wiedzą ale jej
nie odczuwają często?
Dlatego zeżremy schabowego jak się uda, a co!
;-)
Czy ktoś badał, jaki procent wege to kobiety?

Moja Wybranka je mięso "od czasu do czasu", żeby nie utracić
zdolności trawienia tegoż (za moją namową).
Ja - w sposób naturalny ograniczam (kiedyś do zera?).
Jest tyle smaków bez mięsa!

I tak jestem tylko sympatykiem - Wojtek Hapanowicz.





› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Re: roznica: cukier brazowy a biały
dobry chinski sos do ryzu
Krem do tortu
Re: chrupicy chlebek
Co zrobić z nadmiarem wędliny?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »