Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia skruszacz miesa

Grupy

Szukaj w grupach

 

skruszacz miesa

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 14


« poprzedni wątek następny wątek »

11. Data: 2007-07-06 18:05:10

Temat: Re: skruszacz miesa
Od: Felinity <f...@A...pl> szukaj wiadomości tego autora

W piękny wiosenny poranek dnia Fri, 06 Jul 2007 19:30:39 +0200, istota
zwiewna znana jako Daniel napisała:

> hej
> zastanawiałem się kiedyś nad zakupem, ale po zapytaniu o plusy i minusy
> dostałem taką odpowiedź na jakimś forum: "jak se chcesz makdonalda
> zrobić w domu to se kup" czyli generalnie nie mięso robi ale sieczkę, na
> pewno by usprawniło proces smażenia i gotowania, ale czy warto?
>
> ja zrezygnowałem :)
>
Ja też. Już lepiej cienkie plastry szybko smażyć lub rozbić nieco, jak
ktoś chce szybko. A jak się lepiej ktoś umie zorganizowac, to lepsze są
różne marynaty.

Pozdrawiam,
Fel

--
http://felinity.jogger.pl/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


12. Data: 2007-07-06 18:15:40

Temat: Re: skruszacz miesa
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"Felinity" <f...@A...pl> wrote in message
news:pan.2007.07.06.18.02.26@ATOWYWALgazeta.pl...

Pomysł wcale nie jest głupi. Nie rozbija mięsa jak tłuczek, a wszystko
trzyma się kupy, posypywanie przyprawami też ma sens. Ta starałbym się
ustwiać te ostrza dłuższą stroną w poprzek włókien. Dolna ząbkowana
powierzchnia pomaga uformować kotlet zapobiegając ciągnięciu się włókien za
ostrzami.
Uważam narzędzie za przydatne w domach, gdzie steki jada wiele osób.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


13. Data: 2007-07-06 22:18:23

Temat: Re: skruszacz miesa
Od: Marsjasz <m...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

darkblue napisał(a):
> witam
> znalazlem cos takiego:
> Dwufunkcyjna "VictorR"- De Luxe, (51ostrzy)
>
> a.. Rozmiękcza mięso
> b.. Płaszczy do dowolnej grubości
> c.. Na wady produkcyjne i ukryte "Gwarancja bez ograniczenia"
> nie podaje linka - prosze poszukac w google wpisując: victor+miesa
>
> czy ma i uzywa ktos ta maszynke ? i jak sie sprawuje ? czy rzeczywiscie
> jest tak skuteczna i mieso jest lepsze niz po biciu tluczkiem ?
>
ja sobie zamowilem najtansza wersje...
ale juz tydzien czekam...
zadnych potwierdzen...
wiec firma niepewna...

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


14. Data: 2007-07-07 06:33:34

Temat: Re: skruszacz miesa
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"Marsjasz" <m...@g...pl> wrote in message
news:f6mf3d$1o7$1@inews.gazeta.pl...
> darkblue napisał(a):
> > witam
> > znalazlem cos takiego:
> > Dwufunkcyjna "VictorR"- De Luxe, (51ostrzy)
> >
> > a.. Rozmiękcza mięso
> > b.. Płaszczy do dowolnej grubości
> > c.. Na wady produkcyjne i ukryte "Gwarancja bez ograniczenia"
> > nie podaje linka - prosze poszukac w google wpisując: victor+miesa
> >
> > czy ma i uzywa ktos ta maszynke ? i jak sie sprawuje ? czy rzeczywiscie
> > jest tak skuteczna i mieso jest lepsze niz po biciu tluczkiem ?
> >
> ja sobie zamowilem najtansza wersje...
> ale juz tydzien czekam...
> zadnych potwierdzen...
> wiec firma niepewna...

Dźwiganie domeną handlu.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Pasta z wędzonych szprotek
ekspres cisnieniowy - Zelmaer, Rowenta ?
Placki ziemniaczane raz jeszcze - ciekawy przepis... dziś będzie na obiad.
knedliki
Gdzie zjeść na trasie Łódź Hel

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »