Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia [spam]ocena strony

Grupy

Szukaj w grupach

 

[spam]ocena strony

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-12-03 09:50:22

Temat: [spam]ocena strony
Od: "Halszczak" <h...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Mam wielką prośbę, zrobiłem stronę o tematyce kulinarnej i chciałbym prosić
o ocenę strony merytorycznej, bo technicznie to chyba nieźle.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich gotujących
Artur "Halszczak" Halski


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-12-03 10:15:23

Temat: Re: [spam]ocena strony
Od: "Tulipanna" <j...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

podaj link... bo chyba zapomniałeś... albo nadmiar pracy przy kompie źle
wpływa na moje oczy ;-)


Jini -anioł kobieta ;-)


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-12-03 11:13:59

Temat: Re: [spam]ocena strony
Od: "Halszczak" <h...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Przepraszam, faktycznie zapomniałem
http://mojegotowanie.webd.pl


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-12-03 11:36:29

Temat: Re: [spam]ocena strony
Od: "A.L." <a...@n...pl> szukaj wiadomości tego autora

Halszczak wrote:
> Przepraszam, faktycznie zapomniałem
> http://mojegotowanie.webd.pl

Ja, jak to ja, rzucilam sie od razu na "ciasta".
Mam tylko drobne uwagi:
1. w przepisie na piegusa nie ma maku (w skladnikach)
2. w przepisie na ciasto orzechowe - czy napewno 1 szkl. orzechow wystarczy
na 6 jaj? Bo jesli tak, to niebawem sie za nie wezme :).
3. dopelniacz od "beza" to "bezow" :) (przepis nr 11)

To tyle co mi sie rzucilo w oczy po pobieznym przejrzeniu.
--
Pozdrawiam,
Ania
Moje aukcje: http://tinyurl.com/4t9sc

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-12-03 11:49:11

Temat: Re: [spam]ocena strony
Od: "batory" <b...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Halszczak" <h...@w...pl> napisał w wiadomości
news:cophum$nsv$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Przepraszam, faktycznie zapomniałem
> http://mojegotowanie.webd.pl
>
Nawias masz gdzieś nie zamknięty, co prawda się nie wywala, ale jest
komunikat błędu. Nie dodaje to stronce profesjonalności.
Co do przepisów to obejrzałam sobie tylko bigos myśliwski i zniechęciło mnie
to do oglądania czegokolwiek innego. Albowiem bigos, jak sama nazwa wskazuje
;-) robi się tak, że kapustę się gotuje oddzielnie (no ewentualnie z
grzybami, ale lepiej grzyby też oddzielnie), a mięsa oddzielnie (najlepiej
każde oddzielnie i każde na swój sposób, oczywiście mięs się nie gotuje
tylko piecze, w ostateczności dusi). Na końcu się to wszystko łączy i
wielokrotnie razem przygrzewa. Kapucha gotowana (czy tam wypiekana) z mięsem
to nadal kapucha z mięsem a nie bigos. Nie każda kapucha z mięsem jest
bigosem. Zawsze, gdy zaglądam do jakiejś książki kucharskiej zaczynam od
bigosu. Gdy podają przepis na kapuchę z mięsem - .... no tak...
Pozdrawiam - Agnieszka


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-12-03 12:16:58

Temat: Re: [spam]ocena strony
Od: "Halszczak" <h...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "batory" <b...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:copjld$1q6$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Halszczak" <h...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:cophum$nsv$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > Przepraszam, faktycznie zapomniałem
> > http://mojegotowanie.webd.pl
> >
> Nawias masz gdzieś nie zamknięty, co prawda się nie wywala, ale jest
> komunikat błędu. Nie dodaje to stronce profesjonalności.
> Co do przepisów to obejrzałam sobie tylko bigos myśliwski i zniechęciło
mnie
> to do oglądania czegokolwiek innego. Albowiem bigos, jak sama nazwa
wskazuje
> ;-) robi się tak, że kapustę się gotuje oddzielnie (no ewentualnie z
> grzybami, ale lepiej grzyby też oddzielnie), a mięsa oddzielnie (najlepiej
> każde oddzielnie i każde na swój sposób, oczywiście mięs się nie gotuje
> tylko piecze, w ostateczności dusi). Na końcu się to wszystko łączy i
> wielokrotnie razem przygrzewa. Kapucha gotowana (czy tam wypiekana) z
mięsem
> to nadal kapucha z mięsem a nie bigos. Nie każda kapucha z mięsem jest
> bigosem. Zawsze, gdy zaglądam do jakiejś książki kucharskiej zaczynam od
> bigosu. Gdy podają przepis na kapuchę z mięsem - .... no tak...
> Pozdrawiam - Agnieszka
>
Moment, to jest jak najbardziej przepis na bigos (sam robiłem) i bigos z
tego wychodzi. Może nie jest to zupełnie zgodne z dzisiejszym pojęciem
"bigos", ale w smakowo jest o niebo lepsze od tradycyjnego. Natomiast co do
gotowania kapusty to owszem, ale tylko kiszoną jak jest za kwaśna.
P.S.
Gdzie ten nawias wywala?


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-12-03 13:02:20

Temat: Re: [spam]ocena strony
Od: "Halszczak" <h...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "A.L." <a...@n...pl> napisał w wiadomości
news:copj20$rja$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Ja, jak to ja, rzucilam sie od razu na "ciasta".
> Mam tylko drobne uwagi:
> 1. w przepisie na piegusa nie ma maku (w skladnikach)
> 2. w przepisie na ciasto orzechowe - czy napewno 1 szkl. orzechow
wystarczy
> na 6 jaj? Bo jesli tak, to niebawem sie za nie wezme :).
> 3. dopelniacz od "beza" to "bezow" :) (przepis nr 11)
>
> To tyle co mi sie rzucilo w oczy po pobieznym przejrzeniu.
> --
> Pozdrawiam,
> Ania
> Moje aukcje: http://tinyurl.com/4t9sc
>
1. jak tylko znajdę przepis uzupełnię
2. szczerze to nie wiem, nie robiłem (specjalność kuchni mięsiwa), ale jak
wypróbuje dam znać :)
3.poprawiłem
--
Szukajcie a znajdziecie-jakże to pięknie brzmi
http://mojegotowanie.webd.pl


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-12-03 13:21:10

Temat: Re: [spam]ocena strony
Od: "batory" <b...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

>
> Moment, to jest jak najbardziej przepis na bigos (sam robiłem) i bigos z
> tego wychodzi. Może nie jest to zupełnie zgodne z dzisiejszym pojęciem
> "bigos", ale w smakowo jest o niebo lepsze od tradycyjnego.
>
Jeszcze raz powtarzam: nie każda kapucha z mięsem jest bigosem. Jeśli surowe
mięso wkładasz do kapusty i razem to pichcisz - to wychodzi kapucha z
mięsem, co może być nawet smaczne, ale bigosem nie jest

> Gdzie ten nawias wywala?
Jak się wchodzi na stronę pojawia się komunikat:
Wystąpił błąd w czasie wykonywania.
Czy chcesz debugować?
Wiersz: 17
Błąd: Oczekiwano znaku ')'

POzdrówka - Agnieszka


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-12-03 13:29:42

Temat: Re: [spam]ocena strony
Od: "Halszczak" <h...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

"Boczek pokroić w cienkie plastry, słoninę w kostkę, podsmażyć na patelni,
odłożyć skwarki, a na tłuszczu zrumienić pokrojoną w kostkę cebulę i mięso."
i gdzie tu surowe mięso do kapusty?? Powtarzam - gdybym tego nie robił to
bym się nie spierał :)

Jak się wchodzi na stronę pojawia się komunikat:
Wystąpił błąd w czasie wykonywania.
Czy chcesz debugować?
Wiersz: 17
Błąd: Oczekiwano znaku ')'
Już nie powinno (chyba, ale nie mam jak sprawdzić, u mnie chodzi jak trzeba)


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-12-03 13:36:43

Temat: Re: [spam]ocena strony
Od: "batory" <b...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Halszczak" <h...@w...pl> napisał w wiadomości
news:coppt2$4us$1@nemesis.news.tpi.pl...
> "Boczek pokroić w cienkie plastry, słoninę w kostkę, podsmażyć na patelni,
> odłożyć skwarki, a na tłuszczu zrumienić pokrojoną w kostkę cebulę i
mięso."
> i gdzie tu surowe mięso do kapusty?? Powtarzam - gdybym tego nie robił to
> bym się nie spierał :)
>
Zrumienone mięso to nadal mięso surowe, a nie osobno przygotowane.
Co się tyczy błedu to faktycznie na stronie głównej już nie pojawia się, ale
na pozostałych owszem tak, różni się tylko numerem linii (13, 14).
Pozdrówka - Agnieszka


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ] . 2 ... 5


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Czekolada "na varene" - pytanie
przesoliłam gulasz :(
syrop klonowy
jak smakuje awokado
Szynka z kością - mieszczuch chce zrobić

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »