Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia [spam]ocena strony Re: [spam]ocena strony

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: [spam]ocena strony

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news
.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Halszczak" <h...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: [spam]ocena strony
Date: Fri, 3 Dec 2004 13:16:58 +0100
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 34
Message-ID: <coplkp$doh$1@nemesis.news.tpi.pl>
References: <copd1r$q7n$1@nemesis.news.tpi.pl> <coped0$svh$1@atlantis.news.tpi.pl>
<cophum$nsv$1@nemesis.news.tpi.pl> <copjld$1q6$1@atlantis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: afk122.internetdsl.tpnet.pl
X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1102076378 14097 83.16.140.122 (3 Dec 2004 12:19:38 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Fri, 3 Dec 2004 12:19:38 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:223795
Ukryj nagłówki


Użytkownik "batory" <b...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:copjld$1q6$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Halszczak" <h...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:cophum$nsv$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > Przepraszam, faktycznie zapomniałem
> > http://mojegotowanie.webd.pl
> >
> Nawias masz gdzieś nie zamknięty, co prawda się nie wywala, ale jest
> komunikat błędu. Nie dodaje to stronce profesjonalności.
> Co do przepisów to obejrzałam sobie tylko bigos myśliwski i zniechęciło
mnie
> to do oglądania czegokolwiek innego. Albowiem bigos, jak sama nazwa
wskazuje
> ;-) robi się tak, że kapustę się gotuje oddzielnie (no ewentualnie z
> grzybami, ale lepiej grzyby też oddzielnie), a mięsa oddzielnie (najlepiej
> każde oddzielnie i każde na swój sposób, oczywiście mięs się nie gotuje
> tylko piecze, w ostateczności dusi). Na końcu się to wszystko łączy i
> wielokrotnie razem przygrzewa. Kapucha gotowana (czy tam wypiekana) z
mięsem
> to nadal kapucha z mięsem a nie bigos. Nie każda kapucha z mięsem jest
> bigosem. Zawsze, gdy zaglądam do jakiejś książki kucharskiej zaczynam od
> bigosu. Gdy podają przepis na kapuchę z mięsem - .... no tak...
> Pozdrawiam - Agnieszka
>
Moment, to jest jak najbardziej przepis na bigos (sam robiłem) i bigos z
tego wychodzi. Może nie jest to zupełnie zgodne z dzisiejszym pojęciem
"bigos", ale w smakowo jest o niebo lepsze od tradycyjnego. Natomiast co do
gotowania kapusty to owszem, ale tylko kiszoną jak jest za kwaśna.
P.S.
Gdzie ten nawias wywala?


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
03.12 Halszczak
03.12 batory
03.12 Halszczak
03.12 batory
03.12 Halszczak
03.12 @nn
03.12 Halszczak
03.12 batory
03.12 Halszczak
03.12 batory
03.12 mojra
03.12 Maciej Jastrzebski
03.12 waldek
04.12 Adrian
04.12 Wladyslaw Los
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?