Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news
.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Halszczak" <h...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: [spam]ocena strony
Date: Fri, 3 Dec 2004 13:16:58 +0100
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 34
Message-ID: <coplkp$doh$1@nemesis.news.tpi.pl>
References: <copd1r$q7n$1@nemesis.news.tpi.pl> <coped0$svh$1@atlantis.news.tpi.pl>
<cophum$nsv$1@nemesis.news.tpi.pl> <copjld$1q6$1@atlantis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: afk122.internetdsl.tpnet.pl
X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1102076378 14097 83.16.140.122 (3 Dec 2004 12:19:38 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Fri, 3 Dec 2004 12:19:38 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:223795
Ukryj nagłówki
Użytkownik "batory" <b...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:copjld$1q6$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Halszczak" <h...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:cophum$nsv$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > Przepraszam, faktycznie zapomniałem
> > http://mojegotowanie.webd.pl
> >
> Nawias masz gdzieś nie zamknięty, co prawda się nie wywala, ale jest
> komunikat błędu. Nie dodaje to stronce profesjonalności.
> Co do przepisów to obejrzałam sobie tylko bigos myśliwski i zniechęciło
mnie
> to do oglądania czegokolwiek innego. Albowiem bigos, jak sama nazwa
wskazuje
> ;-) robi się tak, że kapustę się gotuje oddzielnie (no ewentualnie z
> grzybami, ale lepiej grzyby też oddzielnie), a mięsa oddzielnie (najlepiej
> każde oddzielnie i każde na swój sposób, oczywiście mięs się nie gotuje
> tylko piecze, w ostateczności dusi). Na końcu się to wszystko łączy i
> wielokrotnie razem przygrzewa. Kapucha gotowana (czy tam wypiekana) z
mięsem
> to nadal kapucha z mięsem a nie bigos. Nie każda kapucha z mięsem jest
> bigosem. Zawsze, gdy zaglądam do jakiejś książki kucharskiej zaczynam od
> bigosu. Gdy podają przepis na kapuchę z mięsem - .... no tak...
> Pozdrawiam - Agnieszka
>
Moment, to jest jak najbardziej przepis na bigos (sam robiłem) i bigos z
tego wychodzi. Może nie jest to zupełnie zgodne z dzisiejszym pojęciem
"bigos", ale w smakowo jest o niebo lepsze od tradycyjnego. Natomiast co do
gotowania kapusty to owszem, ale tylko kiszoną jak jest za kwaśna.
P.S.
Gdzie ten nawias wywala?
|