Data: 2004-12-03 12:16:58
Temat: Re: [spam]ocena strony
Od: "Halszczak" <h...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "batory" <b...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:copjld$1q6$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Halszczak" <h...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:cophum$nsv$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > Przepraszam, faktycznie zapomniałem
> > http://mojegotowanie.webd.pl
> >
> Nawias masz gdzieś nie zamknięty, co prawda się nie wywala, ale jest
> komunikat błędu. Nie dodaje to stronce profesjonalności.
> Co do przepisów to obejrzałam sobie tylko bigos myśliwski i zniechęciło
mnie
> to do oglądania czegokolwiek innego. Albowiem bigos, jak sama nazwa
wskazuje
> ;-) robi się tak, że kapustę się gotuje oddzielnie (no ewentualnie z
> grzybami, ale lepiej grzyby też oddzielnie), a mięsa oddzielnie (najlepiej
> każde oddzielnie i każde na swój sposób, oczywiście mięs się nie gotuje
> tylko piecze, w ostateczności dusi). Na końcu się to wszystko łączy i
> wielokrotnie razem przygrzewa. Kapucha gotowana (czy tam wypiekana) z
mięsem
> to nadal kapucha z mięsem a nie bigos. Nie każda kapucha z mięsem jest
> bigosem. Zawsze, gdy zaglądam do jakiejś książki kucharskiej zaczynam od
> bigosu. Gdy podają przepis na kapuchę z mięsem - .... no tak...
> Pozdrawiam - Agnieszka
>
Moment, to jest jak najbardziej przepis na bigos (sam robiłem) i bigos z
tego wychodzi. Może nie jest to zupełnie zgodne z dzisiejszym pojęciem
"bigos", ale w smakowo jest o niebo lepsze od tradycyjnego. Natomiast co do
gotowania kapusty to owszem, ale tylko kiszoną jak jest za kwaśna.
P.S.
Gdzie ten nawias wywala?
|