Data: 2004-02-24 12:28:59
Temat: Re: syrop klonowy
Od: "[edymon]" <edymon@zostaw_tylko:autocom.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik jurek napisał:
>>Kupilam w ramach eksperymentow kulinarnych. Bez glukozy i konserwantow.
>>Szukalam szukalam i nie znalazlam jak sie ma syrop klonowy do DO lub
>>Atkinsa. Oczywiscie nie wypijany litrami, tylko dodany dla smaku:-)
>>
> jezeli to "made in canada" to woda i W
Tak tez myslalam...
Odpowiadam rowniez Hafsie:-)
http://tinyurl.com/3dkow
Wyprodukowano niby w Kanadzie. Zastanawiam sie, czy sam z siebie jest
taki slodki czy mu dosypali cukru:-) No nic, dzis ostatki wiec jak dodam
troche do smazonego mięcha to mysle ze smak będzie ciekawszy.
--
Pozdrawiam,
Edytka [edymon]
"i hurt myself today to see if i still feel
i focus on the pain the only thing that's real"
|