Data: 2007-11-22 13:42:10
Temat: Re: szczepionka przeciw nadcisnieniu
Od: Piotr Curious Gluszenia Slawinski <c...@g...internetdsl.tpnet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
jangr wrote:
> Użytkownik "Piotr Curious Gluszenia Slawinski"
> <c...@g...internetdsl.tpnet.pl> napisał w wiadomości
> news:fi3j40$38a$1@atlantis.news.tpi.pl...
>> surowe mieso w polsce... nie spotkalem sie z czyms co byloby dopuszczone
>> do sprzedazy, raz konsumowalem sushi z islandii i faktycznie, dziala
>> bardzo
>> podobnie , ale trzeba zjesc bardzo duzo)
>
> Surowe mięso w Polsce - wołowina na tzw. "tatara" - je się ją na surowo.
> A zagrożenia? Ktoś wie?
lol, wszystkie rodzaje pasozytow , barbiturany, antybiotyki, metale ciezkie,
wirusy... zalezy od zrodla padliny ktora zamierzasz zjesc, moge wiedziec
jaki jest koszt jednej dawki takiego miesa , w sensie od strony
laboratorium i weryfikacji 'norm' w miejscu w ktorym mieszkasz?
bo tu raczej nie dla smiertelnika i takie mieso nie jest dopuszczone do
sprzedazy
--
|