Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia termometr ze szpikulcem

Grupy

Szukaj w grupach

 

termometr ze szpikulcem

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 13


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2006-01-02 20:42:06

Temat: termometr ze szpikulcem
Od: "ula" <n...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

Witajcie
Wlasnie dostalam cos a la:
http://www.extension.iastate.edu/NR/rdonlyres/82D756
7C-3583-4D2D-A536-F0B8286138FB/12997/meat_therm_clr.
jpgJak sie tego uzywa? Czy warto?ula


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2006-01-02 20:50:52

Temat: Re: termometr ze szpikulcem
Od: "turecky " <t...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

ula <n...@m...pl> napisał(a):

> Witajcie
> Wlasnie dostalam cos a la:
> http://www.extension.iastate.edu/NR/rdonlyres/82D756
7C-3583-4D2D-A536-F0B82861
> 38FB/12997/meat_therm_clr.jpgJak sie tego uzywa? Czy warto?ula
>
>
Jak na rysunku: po badania temperatury w srodku pieczeni. Czasami bardzo
potrzebne, np. do Wellingtona.

--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2006-01-03 08:51:17

Temat: Re: termometr ze szpikulcem
Od: "Basia" <b...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "ula" <n...@m...pl> napisał w wiadomości
news:dpc37e$32c$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Witajcie
> Wlasnie dostalam cos a la:
>
http://www.extension.iastate.edu/NR/rdonlyres/82D756
7C-3583-4D2D-A536-F0B8286138FB/12997/meat_therm_clr.
jpgJak
sie tego uzywa? Czy warto?ula
>

A gdzie kupiłas taki termometr? W sklepie agd czy jakims innym?

pozdrawiam
Basia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


4. Data: 2006-01-03 11:36:17

Temat: Re: termometr ze szpikulcem
Od: "turecky " <t...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Basia <b...@o...pl> napisał(a):

> A gdzie kupiłas taki termometr? W sklepie agd czy jakims innym?
W DUCE są

--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


5. Data: 2006-01-03 11:56:58

Temat: Re: termometr ze szpikulcem
Od: "Basia" <b...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "turecky " <t...@g...pl> napisał w wiadomości
news:dpdnjh$9ou$1@inews.gazeta.pl...
> Basia <b...@o...pl> napisał(a):
>
> > A gdzie kupiłas taki termometr? W sklepie agd czy jakims innym?
> W DUCE są
>

Czyli dla mnie niedostępne.. no trudno. Orientujesz się może w jakiej mniej
więcej są cenie?


pozdrawiam
Basia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


6. Data: 2006-01-03 13:07:39

Temat: Re: termometr ze szpikulcem
Od: "turecky " <t...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Basia <b...@o...pl> napisał(a):

> Czyli dla mnie niedostępne.. no trudno. Orientujesz się może w jakiej mniej
> więcej są cenie?
W Duce nie pamiętam (pewnie ok. 50 PLN), ale np. tu jest za 27 PLN
http://www.dlapacjenta.pl/sklep/product_info.php?cPa
th=135&products_id=1066

PS. Link pierwszy z brzegu jaki wpadł mi z googla.

--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


7. Data: 2006-01-03 14:04:41

Temat: Re: termometr ze szpikulcem
Od: Misieq <R...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

turecky wrote:
> Basia <b...@o...pl> napisał(a):
>
>
>>A gdzie kupiłas taki termometr? W sklepie agd czy jakims innym?
>
> W DUCE są
>

Ja widzialem ostatnio w Castoramie na stoisku z termometrami, mial dlugi
szpikulec i byl do 160 C.

Misieq

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


8. Data: 2006-01-06 11:20:53

Temat: Re: termometr ze szpikulcem
Od: "Carl Hagen" <c...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "turecky "

> Jak na rysunku: po badania temperatury w srodku pieczeni. Czasami bardzo
> potrzebne, np. do Wellingtona.
>

Witam
Czy możesz rozwinąc wątek... przebijanie ciasta francuskiego przy
Wellingtonie powoduje że się bąble potem robią... Bedę wdzięczny za krótki
opis pomiary temp....

Carl Hagen


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


9. Data: 2006-01-09 14:35:32

Temat: Re: termometr ze szpikulcem
Od: "ula" <n...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora


>
>> Jak na rysunku: po badania temperatury w srodku pieczeni. Czasami bardzo
>> potrzebne, np. do Wellingtona.
>>
>
> Witam
> Czy możesz rozwinąc wątek... przebijanie ciasta francuskiego przy
> Wellingtonie powoduje że się bąble potem robią... Bedę wdzięczny za krótki
> opis pomiary temp....
>
> Carl Hagen
>
>

ponoc szpikulec sie wbija i czeka, az wskazowka sie zatrzyma. :) Miarka ma
zaznaczone zakresy temp dla miesa, ryb - jesli ma ponad 180 st. to chyba
oznacza, ze juz jest ok - podejzewam ze dla Wellingtona to juz za duzo.
Nie wiem sama wiec i pytam.
ula



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


10. Data: 2006-01-09 14:36:52

Temat: stalgast :)
Od: "ula" <n...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

Maja tez swoj sklep internetowym - ja bylam osobiscie.
http://www.stalgast.com/main.html
pozdrawiam
ula



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ] . 2


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Przechowywanie oscypków
gotowanie makaronu do zupy
Jaki opiekacz do sandwiczy? (jakość teflonu)
Książka kucharska z 1935 roku
szpinak

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »