Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Książka kucharska z 1935 roku

Grupy

Szukaj w grupach

 

Książka kucharska z 1935 roku

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 2


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2006-01-02 14:55:49

Temat: Książka kucharska z 1935 roku
Od: JerzyN <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

Polecam lekturę:
http://kucharz1935.republika.pl/alfaspis.html
Szkoda tylko, że ten ktoś nie podał autora i tytułu książki.
pozdr. Jerzy

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2006-01-02 14:59:57

Temat: Re: Książka kucharska z 1935 roku
Od: JerzyN <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

JerzyN napisał(a):
> Polecam lekturę:
> http://kucharz1935.republika.pl/alfaspis.html
> Szkoda tylko, że ten ktoś nie podał autora i tytułu książki.

705. Homary. Homary są ulubioną potrawą smakoszów. U nas dostać ich
można w składach delikatesów.
Chociaż już wiem gdzie to czytałem:
http://pychotka.pl/pychotka/content/view/1539/54/
Na podstawie książki Marii Śleżańskiej "Co dziś na obiad" 1935r.
;-)
pozdr. Jerzy

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

szpinak
czy chcesz zarabiac w internecie?
sztućce
chorizo
Jak uratować przesolony bigos ?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »