« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-01-02 14:55:49
Temat: Książka kucharska z 1935 rokuPolecam lekturę:
http://kucharz1935.republika.pl/alfaspis.html
Szkoda tylko, że ten ktoś nie podał autora i tytułu książki.
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-01-02 14:59:57
Temat: Re: Książka kucharska z 1935 rokuJerzyN napisał(a):
> Polecam lekturę:
> http://kucharz1935.republika.pl/alfaspis.html
> Szkoda tylko, że ten ktoś nie podał autora i tytułu książki.
705. Homary. Homary są ulubioną potrawą smakoszów. U nas dostać ich
można w składach delikatesów.
Chociaż już wiem gdzie to czytałem:
http://pychotka.pl/pychotka/content/view/1539/54/
Na podstawie książki Marii Śleżańskiej "Co dziś na obiad" 1935r.
;-)
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |