Data: 2010-02-11 13:42:01
Temat: Re: ?winie!
Od: "Vilar" <v...@U...TO.op.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "XL" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:c2rbcwa9nhm9$.1broojnxc4oip.dlg@40tude.net...
> Dnia Thu, 11 Feb 2010 14:01:42 +0100, Vilar napisał(a):
>
>> Maślanki, kefirki i inne niedrogie i swojskie produkty fermentacji
>> będącej
>> wynikiem pracy stosownych bakterii.
>
> Jogurty już niekoniecznie - bakterie jogurtowe nie są dla nas,
> Europejczyków tym, co tygrysy (nasze jelita) lubią najbardziej. Te kultury
> nie wywodzą się z naszego rejonu i dlatego my nie jesteśmy do nich
> przystosowani.
> --
>
> Ikselka.
Eee, człowiek jest jak, dobra delikatniej, prosię.
Wszystkożerny (no może oprócz kaloszy).
Będę bronić swoich maślanek, jogurtów i kefirów, jak ...niektórzy padlinki.
Może działa tu mechanizm uzupełniania białka?
MK
|