| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2010-02-11 13:42:01
Temat: Re: ?winie!
Użytkownik "XL" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:c2rbcwa9nhm9$.1broojnxc4oip.dlg@40tude.net...
> Dnia Thu, 11 Feb 2010 14:01:42 +0100, Vilar napisał(a):
>
>> Maślanki, kefirki i inne niedrogie i swojskie produkty fermentacji
>> będącej
>> wynikiem pracy stosownych bakterii.
>
> Jogurty już niekoniecznie - bakterie jogurtowe nie są dla nas,
> Europejczyków tym, co tygrysy (nasze jelita) lubią najbardziej. Te kultury
> nie wywodzą się z naszego rejonu i dlatego my nie jesteśmy do nich
> przystosowani.
> --
>
> Ikselka.
Eee, człowiek jest jak, dobra delikatniej, prosię.
Wszystkożerny (no może oprócz kaloszy).
Będę bronić swoich maślanek, jogurtów i kefirów, jak ...niektórzy padlinki.
Może działa tu mechanizm uzupełniania białka?
MK
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2010-02-11 18:35:39
Temat: Re: ?winie!Dnia Thu, 11 Feb 2010 14:42:01 +0100, Vilar napisał(a):
> Użytkownik "XL" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:c2rbcwa9nhm9$.1broojnxc4oip.dlg@40tude.net...
>> Dnia Thu, 11 Feb 2010 14:01:42 +0100, Vilar napisał(a):
>>
>>> Maślanki, kefirki i inne niedrogie i swojskie produkty fermentacji
>>> będącej
>>> wynikiem pracy stosownych bakterii.
>>
>> Jogurty już niekoniecznie - bakterie jogurtowe nie są dla nas,
>> Europejczyków tym, co tygrysy (nasze jelita) lubią najbardziej. Te kultury
>> nie wywodzą się z naszego rejonu i dlatego my nie jesteśmy do nich
>> przystosowani.
>> --
>>
>> Ikselka.
>
> Eee, człowiek jest jak, dobra delikatniej, prosię.
> Wszystkożerny (no może oprócz kaloszy).
>
> Będę bronić swoich maślanek, jogurtów i kefirów, jak ...niektórzy padlinki.
> Może działa tu mechanizm uzupełniania białka?
>
> MK
Maślanki i kefiry - a ja owszem, a ja tak!
:-)
--
Ikselka.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |