Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia zupa francuska - z serków topionych

Grupy

Szukaj w grupach

 

zupa francuska - z serków topionych

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-10-30 13:16:19

Temat: zupa francuska - z serków topionych
Od: "Agusia" <C...@h...pl> szukaj wiadomości tego autora

Serdecznie witam i o uśmiech pytam:))))))
Czy ktoś z Was zna przepis na zupę z serków topionych? Jeśli tak to bardzo
proszę o niego.

Agnieszka


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-10-30 13:23:05

Temat: Re: zupa francuska - z serków topionych
Od: "zbigniew" <z...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

> Czy ktoś z Was zna przepis na zupę z serków topionych? Jeśli tak to bardzo
> proszę o niego.

Najpierw poczytaj posty poniżej :)
andrzej


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-10-30 13:27:16

Temat: Re: zupa francuska - z serków topionych
Od: aniab <a...@p...pulawy.pl> szukaj wiadomości tego autora



Agusia napisał(a):
>
> Serdecznie witam i o uśmiech pytam:))))))
> Czy ktoś z Was zna przepis na zupę z serków topionych? Jeśli tak to bardzo
> proszę o niego.
>
> Agnieszka
Może być przepis na zupę zamieszczony w piatek ( wspaniała zupa ) lub w
poniedziałek o podobnym temacie ?
z pozdrówkami Aniab

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-10-30 20:51:13

Temat: Re: zupa francuska - z serków topionych
Od: "Ewa \(siostra Ani\) N." <n...@y...com> szukaj wiadomości tego autora

"Agusia" <C...@h...pl> a écrit dans le message de news:
apom1p$kgf$...@n...tpi.pl...
> Serdecznie witam i o uśmiech pytam:))))))
> Czy ktoś z Was zna przepis na zupę z serków topionych? Jeśli tak to bardzo
> proszę o niego.
>

To ja tylko dodam, ze NA PEWNO to nie jest francuska zupa (albo ja nie
mieszkam we Francji :-)

Ewcia

--
Niesz !

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-10-31 05:30:27

Temat: Re: zupa francuska - z serków topionych
Od: "Agusia" <C...@h...pl> szukaj wiadomości tego autora

BARDZO serdecznie dziękuję Wam za wyczerpujące odpowiedzi. Jesteście
daremni.

Użytkownik "Agusia" <C...@h...pl> napisał w wiadomości
news:apom1p$kgf$1@news2.tpi.pl...
> Serdecznie witam i o uśmiech pytam:))))))
> Czy ktoś z Was zna przepis na zupę z serków topionych? Jeśli tak to bardzo
> proszę o niego.
>
> Agnieszka
>
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-10-31 09:26:02

Temat: Re: zupa francuska - z serków topionych
Od: g...@a...net (Gosia Jurczyszyn) szukaj wiadomości tego autora


> To ja tylko dodam, ze NA PEWNO to nie jest francuska zupa (albo ja nie
> mieszkam we Francji :-)
---------
Bo to ex-Francja jest, tak mi sie wydaje. Kojarzy mi sie ten sposob robienia
zup z Alzacja i w ogole z Renem, ale przede wszystkim jednak z Alzacja. Oni
tam pchaja nieopanowanie serki do zup, topione i zolte...


Gosia
_____________________
Mezczyzni kochaja jesc. Niekiedy kochaja takze kobiete. Nigdy jednakze nie
kochaja jej bardziej niz jesc

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-10-31 18:36:31

Temat: Re: zupa francuska - z serków topionych
Od: "Jerzy" <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

> > Czy ktoś z Was zna przepis na zupę z serków topionych? Jeśli tak to
bardzo
> > proszę o niego.

Sporo tego było ostatnio i wcześniej również, czyli, że jest w archiwum.
Za mało czytasz grupę. Czasami brak gotowych rozwiązań. Takich od ręki. A
przepisów jest wiele. Wystarczy poszukać.
--
Pozdr. Jerzy Nowak

"Learn the rules. Then break some."



--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-10-31 19:07:50

Temat: Re: zupa francuska - z serków topionych
Od: "Art(Gruby)" <j...@p...net> szukaj wiadomości tego autora

On Thu, 31 Oct 2002 06:30:27 +0100, "Agusia" <C...@h...pl>
wrote:

>BARDZO serdecznie dziękuję Wam za wyczerpujące odpowiedzi. Jesteście
>daremni.
>

I tu mozesz *zawsze* na nas liczyc...
;->>>

Art(Gruby).

Abyssus abyssum invocat.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-10-31 19:31:28

Temat: Chyba brak tu inwencji i samodzielnosci
Od: "Jerzy" <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

> >BARDZO serdecznie dziękuję Wam za wyczerpujące odpowiedzi. Jesteście
> >daremni.
>
> I tu mozesz *zawsze* na nas liczyc...
> ;->>>

Chyba sie pod Ciebie podlacze, i to bedzie MÓJ "maly testament", brak mi
WL, zawsze to przy nim czlek mógl miec jakis cel (czegos sie nauczyc) a
tak, nawet nie ma o co zahaczyc, o czym tu pisac, przepisy? w wiekszosci
przepisane z kolorowych czasopism?.
Chyba brak tu inwencji i samodzielnosci. Niestety.
A moze sie myle?
--
Pozdr. Jerzy Nowak

"Learn the rules. Then break some."



--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-10-31 19:34:40

Temat: Re: zupa francuska - z serków topionych
Od: "dorka" <d...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora


> I tu mozesz *zawsze* na nas liczyc...

szczegolnie na Ciebie:))))
baaardzo lubie Cie czytac.

Pzdr.
Dorota



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ] . 2 ... 4


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

bigos
ogórkowa-pomocy
refleksje mnie nachodzą (chyba OT)
jak przechować
Powiedzmy że dalej przed pierwszym:)

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »