Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Rwanie kurczaka/drobiu...

Grupy

Szukaj w grupach

 

Rwanie kurczaka/drobiu...

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-12-12 18:40:39

Temat: Rwanie kurczaka/drobiu...
Od: Konrad Kosmowski <k...@k...net> szukaj wiadomości tego autora

Witam, w przepisach azjatyckich często kroi się mięso w odpowiedni
sposób: wzdłuż/poprzek włókien - zależnie od przepisu, na cienkie
paseczki, na tzw. bite-sized kawałki itp.

Mnie natomiast zastanawia jak rwie się mięso, często takie rwane jest
we wszelkiego rodzaju makaronach/kluskach. Jakimś specjalnym
narzędziem? Jak się to robi?
--
+ ' .-. .
. http://kosmosik.net/ * ) )
* . . '-' . kK

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Boczek faszerowany - mozna prosic sprawdzone przepisy
znowu chleb, prosze o sprawdzony przepis
majonez
Szpinak raz jeszcze
chlebek naan?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »