« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2007-08-18 01:51:11
Temat: SEZON BLISKO !!!Zbliża się powoli okres jesieni, a więc nastąpi zmniejszanie stad o sztuki
młode ale już dorosłe i dojrzałe do uboju. Wiele osób będzie chciało porobić
sobie przetwory mięsne i będą szukać prasek do szynek, golonek, mielonek -
tutaj podaję linki do producenta:
http://www.sr.otwock.com.pl
A tu do wyrobów:
http://www.sr.otwock.com.pl/kategorie/przemysl/prask
i.html
Niektóre nie są tanie więc jest czas na zaplanowanie zakupu i umieszczenie
go w budżecie domowym. Jest to zakup na całe lata, więc nie powinien
odstraszać.
A tu link do tradycji rzemieślniczych Karczewa:
http://www.linia.com.pl/indeks.php?d=00&w=300&p=07
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2007-08-18 02:19:29
Temat: Re: SEZON BLISKO !!!
"Panslavista" <p...@w...pl> wrote in message
news:fa5jk0$jf0$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Zbliża się powoli okres jesieni, a więc nastąpi zmniejszanie stad o sztuki
> młode ale już dorosłe i dojrzałe do uboju. Wiele osób będzie chciało
porobić
> sobie przetwory mięsne i będą szukać prasek do szynek, golonek, mielonek -
> tutaj podaję linki do producenta:
> http://www.sr.otwock.com.pl
> A tu do wyrobów:
> http://www.sr.otwock.com.pl/kategorie/przemysl/prask
i.html
>
> Niektóre nie są tanie więc jest czas na zaplanowanie zakupu i umieszczenie
> go w budżecie domowym. Jest to zakup na całe lata, więc nie powinien
> odstraszać.
>
> A tu link do tradycji rzemieślniczych Karczewa:
> http://www.linia.com.pl/indeks.php?d=00&w=300&p=07
Czyli prawdziwe polskie wyroby dla Polaków - zgodne z tradycjami kulinarnymi
Polaków:
http://www.tur-gastro-hotel.com.pl/new/exhibitor.php
?exhibitorID=330
A tu forum:
http://f.kuchnia.o2.pl/temat.php?id_p=15620&start=15
90
Tutaj formy - dla niejadków, ale też wiele materiałów pomocniczych:
http://www.sollid.katowice.pl/custom.php?id_cat=11
http://www.sollid.katowice.pl/custom.php?id_cat=5&id
_subcat=3&page=3
Następny polski producent:
http://www.danstal.pl/produkty-a.html
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |