« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-07-10 09:08:23
Temat: Salatka z fasolki szparagowejKazdego sezonu fasolkowego robie taka oto salatke, ktora nam b. smakuje:
0.5kg ugotowanej fasolki
2 wieksze pomidory
1 cebula dymka
natka pietruszki
majeranek (najlepiej swiezy)
oliwa
ocet winny lub sok z cytryny
Fasolke, pomidory i cebule pokroic (cebule najlepiej w poltalarki). Posypac
natka pietruszki i majerankiem, posolic, popieprzyc polac sosem winegret i
odstawic na 15min. pod przykryciem.
Zjesc.
Smacznego
Aska
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |