| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-12-02 21:01:39
Temat: Serek
Moje nowe odkrycie - pycha, pewnie juz znacie, ale jak nie, to polecam !
Cabri Bon firmy Turek, z koziego mleka, na wierzchu delikatna skorka z
plesni, w srodku b. miekki, lejacy, aromatyczny, o wyrazistym smaku. Nawet
moj prywatny francuski degustator pochwalil i pytal czemu wreszcie zaczelam
francuskie sery kupowac (opakowanie przezornie ukrylam ;-))
Pycha !!
--
Macabra - po kolacji
When God made man, she was only testing
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-12-03 13:37:33
Temat: Re: SerekFaktycznie rewelacyjny, odkrylam go jakies dwa lata temu. Jednak czasem sie
zdarza, ze srodek jest w postaci plynnej i wtedy jest nie do przelkniecia.
Dalam kawalek mojemu psu i sie ciezko rozchorowal.
Pozdrawiam
Gosiak
Użytkownik "Macabra" <i...@r...com.pl> napisał w wiadomości
news:004001c17b74$8fc9e2c0$560d63d9@nieznany...
>
> Moje nowe odkrycie - pycha, pewnie juz znacie, ale jak nie, to polecam !
>
> Cabri Bon firmy Turek, z koziego mleka, na wierzchu delikatna skorka z
> plesni, w srodku b. miekki, lejacy, aromatyczny, o wyrazistym smaku. Nawet
> moj prywatny francuski degustator pochwalil i pytal czemu wreszcie
zaczelam
> francuskie sery kupowac (opakowanie przezornie ukrylam ;-))
>
> Pycha !!
>
> --
> Macabra - po kolacji
> When God made man, she was only testing
>
> --
> Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |