| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-03-06 18:52:49
Temat: SodkaHej! Mam male pytanko. Czym mozna zastapic sode do pieczenia? Mam kilka
przepisow na ciasteczka i ciasta, ale zawieraja one sode. W kraju, gdzie
mieszkam, nie znaja czegos takiego. Ma ona jakis "substytut"?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-03-06 21:24:40
Temat: Re: SodkaDana wrote:
> Hej! Mam male pytanko. Czym mozna zastapic sode do pieczenia? Mam kilka
> przepisow na ciasteczka i ciasta, ale zawieraja one sode. W kraju, gdzie
> mieszkam, nie znaja czegos takiego. Ma ona jakis "substytut"?
Chyba zle szukasz "baking soda" jest w Wielkij Brytani, Kanadzie, USA i
Niemczech i nie wiem dlaczego mialo by jej nie byc w Holandi. Poza tym Dr.
Ottker jest wszedzie.
Slav
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-14 18:54:03
Temat: Re: SodkaMozesz zastapic proszkiem do pieczenia, to prawie to samo.
BK
Dana wrote:
>
> Hej! Mam male pytanko. Czym mozna zastapic sode do pieczenia? Mam kilka
> przepisow na ciasteczka i ciasta, ale zawieraja one sode. W kraju, gdzie
> mieszkam, nie znaja czegos takiego. Ma ona jakis "substytut"?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |