« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-10-04 20:19:09
Temat: Sok z jabłek i marchwiWitam!!!
Zbliza sie sezon jablek i marchwi, wiec pomyslalem sobie iz mozna bylo
by zrobic troszke soczku w soko-wirowce.
Moje pytanie brzmi, czy zna ktos jakis dobry sposob aby taki soczek z
cukrem zamknac w butelkach i zeby byl dobry na kilka miesiecy?
Pasteryzacja chyba nie jest najlepszym rozwiazaniem.
Pozdrawiam.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-10-04 20:54:41
Temat: Re: Sok z jabłek i marchwi
Użytkownik "Maciekkk" <M...@i...pl> napisał w wiadomości
news:eg14vu$b7m$1@xanthi.elb.vectranet.pl...
> Witam!!!
>
> Zbliza sie sezon jablek i marchwi, wiec pomyslalem sobie iz mozna bylo by
> zrobic troszke soczku w soko-wirowce.
> Moje pytanie brzmi, czy zna ktos jakis dobry sposob aby taki soczek z
> cukrem zamknac w butelkach i zeby byl dobry na kilka miesiecy?
> Pasteryzacja chyba nie jest najlepszym rozwiazaniem.
> Pozdrawiam.
wątpię, aby to było możliwe. Świeży to swieży.
Teli.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-10-05 06:10:21
Temat: Re: Sok z jabłek i marchwiTo trzeba przechować warzywa.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2006-10-05 06:25:38
Temat: Re: Sok z jabłek i marchwi
Użytkownik "Maciekkk" <M...@i...pl> napisał w wiadomości
news:eg14vu$b7m$1@xanthi.elb.vectranet.pl...
> Witam!!!
>
> Zbliza sie sezon jablek i marchwi, wiec pomyslalem sobie iz mozna bylo
> by zrobic troszke soczku w soko-wirowce.
> Moje pytanie brzmi, czy zna ktos jakis dobry sposob aby taki soczek z
> cukrem zamknac w butelkach i zeby byl dobry na kilka miesiecy?
> Pasteryzacja chyba nie jest najlepszym rozwiazaniem.
> Pozdrawiam.
Jak ma byc naturalny to jedynie swiezy i na dodatek bez cukru
taki najzdrowszy
Pasteryzacja? ok tyle ze... zabijesz czesc witamin...
Inne? hmmm domowych nie znam
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2006-10-05 06:26:35
Temat: Re: Sok z jabłek i marchwi
Użytkownik "Maciekkk" <M...@i...pl> napisał w wiadomości
news:eg14vu$b7m$1@xanthi.elb.vectranet.pl...
> Witam!!!
>
> Zbliza sie sezon jablek i marchwi, wiec pomyslalem sobie iz mozna bylo
> by zrobic troszke soczku w soko-wirowce.
> Moje pytanie brzmi, czy zna ktos jakis dobry sposob aby taki soczek z
> cukrem zamknac w butelkach i zeby byl dobry na kilka miesiecy?
> Pasteryzacja chyba nie jest najlepszym rozwiazaniem.
> Pozdrawiam.
Wlasne wpadlem na glupi pomysl powielenia tego co robia masowo producenci...
Benzoensan sodu :-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2006-10-09 07:32:24
Temat: Re: Sok z jabłek i marchwiHej Maćku! Też mam ten sam problem co TY i chciałabym znaleźć taki
przepis,jak znajdziesz coś to daj mi znać
Pozdrawiam
Jola :)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |