« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-01-07 14:23:05
Temat: Sprawianie śledziaProszę, powiedzcie, jak prawidłowo przygotować śledzie. Kupiłam takie z
beczki, trzeba je namoczyć i nie wiem, czy najpierw je obrać ze skóry,
odfiletowć i dopiero moczyć, czy po prostu wrzucić je w całości, aby się
wymoczyły i dopiero potem sprawiać?
Pozdrawiam - Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-01-07 16:50:34
Temat: Re: Sprawianie śledziaObywatel Ewa W napisał na grupę pl.rec.kuchnia następujące rzeczy:
> Proszę, powiedzcie, jak prawidłowo przygotować śledzie. Kupiłam takie z
> beczki, trzeba je namoczyć i nie wiem, czy najpierw je obrać ze skóry,
> odfiletowć i dopiero moczyć, czy po prostu wrzucić je w całości, aby się
> wymoczyły i dopiero potem sprawiać?
Najpierw moczyć, potem oprawiać.
Z poważaniem
PZ
--
Pan Bóg stworzył jedzenie, a diabeł kucharzy.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-01-07 18:10:59
Temat: Re: Sprawianie śledzia
Użytkownik "Piotr Zawadzki" <p...@f...pl> napisał w wiadomości
news:avf0a7$h74$1@news.tpi.pl...
> Najpierw moczyć, potem oprawiać.
>
> Z poważaniem
> PZ
Dzięki:)))
Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |