| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-04-23 12:32:04
Temat: Tak w temacie pizzyHeja!
Tak sie nam ślicznie wątek pizzowy poniżej rozwinął, że dorzucę może już coś
konkretnego, co?
Właśnie niedzielą ostatnią pogięło mnie mocno i żem zrobił ów wątpliwej
smakowitości jak dla mnie wynalazek - zbacazy sie pizze.
Ale żem się nie ugiął pod presją i nie wrzucił na nią ani salami, ani szynki,
czy nie daj boże jeszcze tuńczyka, czy brrr... krewetek.
Wrzuciłek li tylko - pierwej ciasto smarując oliwą ze słoika - a więc rzuciłek
wyjąwszy z tego słoika pomidorów suszonych na ciasto pizzowe.
Posypałek je mocno bazylią z doniczki, serka kilka kawałków ruchem rozpaczliwym
przed wlożeniem doprawił i hajda do pieca!
Ciasto było cienkie - bowiem pomidory dlugo się piec nie mogą...
Aromat był miły, smak nie mniej.
Polcem - takowe pomidory suszone, a potem pieczone miłe wrażenia na
podniebieniu zostawiają.
pozdr,
nudny grzesio
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |