Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Tak w temacie pizzy

Grupy

Szukaj w grupach

 

Tak w temacie pizzy

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-04-23 12:32:04

Temat: Tak w temacie pizzy
Od: <g...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Heja!
Tak sie nam ślicznie wątek pizzowy poniżej rozwinął, że dorzucę może już coś
konkretnego, co?
Właśnie niedzielą ostatnią pogięło mnie mocno i żem zrobił ów wątpliwej
smakowitości jak dla mnie wynalazek - zbacazy sie pizze.
Ale żem się nie ugiął pod presją i nie wrzucił na nią ani salami, ani szynki,
czy nie daj boże jeszcze tuńczyka, czy brrr... krewetek.
Wrzuciłek li tylko - pierwej ciasto smarując oliwą ze słoika - a więc rzuciłek
wyjąwszy z tego słoika pomidorów suszonych na ciasto pizzowe.
Posypałek je mocno bazylią z doniczki, serka kilka kawałków ruchem rozpaczliwym
przed wlożeniem doprawił i hajda do pieca!
Ciasto było cienkie - bowiem pomidory dlugo się piec nie mogą...
Aromat był miły, smak nie mniej.
Polcem - takowe pomidory suszone, a potem pieczone miłe wrażenia na
podniebieniu zostawiają.

pozdr,
nudny grzesio

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Placki :)
syrop - o co chodzi
bylo dawno ciasteczka dl dzieci
Jerzemu i Wojmatowi sto lat!!!
Pikantne plastry baklazanow-P

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »