| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-04-25 11:06:52
Temat: Tunczyk w stanie surowymWitam,
Moze wiecie (i sie podzielicie wiedza) gdzie w warszawie mozna dostac
tunczyka w satnie surowym badz mrozonym?
Pozdrawiam Tomek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-04-25 11:11:42
Temat: Re: Tunczyk w stanie surowymNajlepiej isc samemu zlapac.
Podobno w Wisle sie pokazaly:)))
Dominik.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-04-25 16:10:00
Temat: Re: Tunczyk w stanie surowym
Użytkownik "Domin" <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:3cc7e49c_3@news.vogel.pl...
> Najlepiej isc samemu zlapac.
> Podobno w Wisle sie pokazaly:)))
>
> Dominik.
>
>
Poszukaj strony "Wilbo", oni takie wynalazki sprzedają
restauracjom
pozdr.Alex
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-04-25 22:46:28
Temat: dwa pytania rybne, bylo: Re: Tunczyk w stanie surowymOn Thu, 25 Apr 2002 13:06:52 +0200, "Tomek"
<t...@i...pl> wrote:
>Moze wiecie (i sie podzielicie wiedza) gdzie w warszawie mozna dostac
>tunczyka w satnie surowym badz mrozonym?
nie pomoge moze tomkowi, co prawda w mojej okolicy tunczyk swiezy jest
w kazdym wiekszym sklepie, ale obawiam sie, ze mu nie bedzie po
drodze... natomiast mam odwrotny problem: co dobrego mozna zrobic z
takiego tunczyka, jak go sie juz ma? co prawda ja osobiscie uwielbiam
chocby samego z odrobina ziol z grilla, ale pan i wladca kreci nosem,
ze za suche. z czym to mozna podac, zeby bylo dobre?
i pytanie przy okazji: jak przyrzadzic filet z okonia, zeby byl
smakowity?
och, licze na was jak zwykle.
serdecznosci,
kamila
--
everything tastes better with cat's hair in it.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-04-27 08:15:09
Temat: Re: dwa pytania rybne, bylo: Re: Tunczyk w stanie surowymFrom: "kamila slawinska" <k...@s...killer.acedsl.com>
> nie pomoge moze tomkowi, co prawda w mojej okolicy tunczyk swiezy jest
> w kazdym wiekszym sklepie, ale obawiam sie, ze mu nie bedzie po
> drodze... natomiast mam odwrotny problem: co dobrego mozna zrobic z
> takiego tunczyka, jak go sie juz ma? co prawda ja osobiscie uwielbiam
> chocby samego z odrobina ziol z grilla, ale pan i wladca kreci nosem,
> ze za suche. z czym to mozna podac, zeby bylo dobre?
Moja tesciowa robi tak:
Dzwonko tunczyka myje, wyciera, leciutko soli, smazy z obu stron chyba
gdzies po 5-7 minut na niewielkim ogniu. Na osobnej patelni smazy duuuuza
ilosc cebulki w drobna kosteczne az sie niezle zazloci. Tunczyka uklada na
talezu, na niego gruba warstwe cebulki. Musze przyznac, ze baardzo dobre to
bylo...
Macabra
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |