| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-01-27 07:13:47
Temat: Re: Watrobka drobiowaCały czas mowa o drobiowej - nie jest twarda - sól dodaję do mąki
--
-----IZBA PRZYJEC PSS-----
OS3 - 28752610
Member of Spammers Club
--------------------------------------
Janusz D. napisał(a) w wiadomości: ...
>
>Użytkownik ostry <o...@e...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
>napisał:86k79q$68n$...@f...man.torun.pl...
>> Cóż, jeśli mam być szczery to mi tak nie stzrela - nie wiem więc w czym
>> problem, ja wątróbkę drobiową płuczę oczyszczam z tłuszczu, obtaczam w
>mącze
>> ( z solą i pieprzem ), smażę na patelni na ostro, potam dodaję cebulę w
>
> Solisz przed smazeniem ? i nie jest twarda.
>
>--
>Pozdrawiam
>-------------------------------------------------
> Janusz
> ICQ: 31950147
> d...@p...fm
>-------------------------------------------------
>
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-01-28 08:55:49
Temat: Re: Watrobka drobiowa
> Jak smazyc watrobke by byla miekka,
> ale nie krwista?
> Moj Ojciec robi to extra, mi zawsze wychodzi
> troche za twarda:(
Pewnie w tym wypadku nie o to chodzi, ale innym ku przestrodze,
nie rozmrazac w mikrofalowce. Czesto kupuje za duza porcje, wiec
polowe
wkladam do zamrazalnika. Rozmrozona tradycyjnie jest prawie tak
dobra,
jak swieza, kiedys jednak sprobowalem w mikrofalowce, bo
szybciej.
Byla twarda i sucha, nie do zjedzenia.
BK
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |