Strona główna Grupy pl.sci.medycyna Wołowina

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wołowina

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 11


« poprzedni wątek następny wątek »

11. Data: 2002-03-27 12:06:59

Temat: Re: Wołowina
Od: Jacek Adamowicz <J...@h...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

rymi wrote:
>
> Użytkownik "Jacek Adamowicz" <J...@h...com.pl> napisał w
> wiadomości news:3C99F2F0.2E583503@hector.com.pl...
> | Witam,
> |
> | Zrezygnowałem z tego mięsa z powodu obawy przed BSE, jak zresztą wiele
> | innych osób.
> |
>
> Musisz sobie zdać sprawę z tego, że do przetworów mięsnych np. kiełbas
> dodaje się wołowiny. Nie wspomnę o żelatynie, która dodawana jest do
> niektórych jogurtów.Czy z tego też zrezygnowałeś ?

Wszystkim dziękuję za odzew. Czasem nieco złośliwy, ale z reguły
treściwy :-) Jest o czym pomyśleć, choć nie wszystkie Wasze opinie mnie
przekonują.

Jacek

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

LEP
VITAMINY....
Proba tuberkulinowa - ocena ?
Szczepionka skojarzona
Żebra hypoplastyczne

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

[polscy - przyp. JMJ] Naukowcy będą pracować nad zwiększeniem wiarygodności sztucznej inteligencji.
Medycyna - czy jej potrzebujemy?
Atak na [argentyńskie - przyp. JMJ] badaczki, które zbadały szczepionki na COVID-19
Xi Jinping: ,,Prognozy mówią, że w tym stuleciu istnieje szansa dożycia 150 lat"
Połowa Polek piła w ciąży. Dzieci z FASD rodzi się więcej niż z zespołem Downa i autyzmem

zobacz wszyskie »