Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Zapachy i smaki żydowskiego domu

Grupy

Szukaj w grupach

 

Zapachy i smaki żydowskiego domu

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 21


« poprzedni wątek następny wątek »

21. Data: 2006-08-30 19:25:06

Temat: Re: Zapachy i smaki żydowskiego domu
Od: "Barbara" <b...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "BBjk" <b...@Q...pl> napisał w wiadomości
news:ed1rtd$bap$1@inews.gazeta.pl...
| radzio napisał(a):
|
| > a to czemu nazywa się żydowski?
|
| Dużo w nim rodzynków i migdałów.
| Czyli wróciliśmy do postu amonastra, początkujacego wątek.
| --
| pa, BBjk


Turcy tez takie piekli .. byly ciemne .. a ten - jaki?

A czy ktos jadl prawdziwy palcek cebulowy?
W Zamosciu do dizisaj sie pieka takie placki .. delicje .. :)
Barbara

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 . 2 . [ 3 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Sałatka śledziowa Hasle
Przechowywanie - ser Rokpol
ATAKI...
Cebula... Marynowana???
Maslaki

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »