« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-01-13 16:07:52
Temat: Żel-fixCzy przetwory robione z użyciem żelfixu nadają sie do wypieków? Mam obawy
czy to się nie rozjedzie pod wpływem temperatury.
Jola
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2005-01-14 07:14:27
Temat: Re: Żel-fix
Użytkownik "Jolka" <j...@a...pl> napisał w wiadomości
news:cs66ki$ajm$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Czy przetwory robione z użyciem żelfixu nadają sie do wypieków? Mam obawy
> czy to się nie rozjedzie pod wpływem temperatury.
Niestety... słuszna obawa, te dżemy rozpływają się w czasie pieczenia,
lepsza jest kupna, twarda marmolada albo własny dzem robiony tradycyjnie.
pozdrawiam
Basia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2005-01-14 07:59:34
Temat: Re: Żel-fix
> Niestety... słuszna obawa, te dżemy rozpływają się w czasie pieczenia,
> lepsza jest kupna, twarda marmolada albo własny dzem robiony tradycyjnie.
>
> pozdrawiam
> Basia
Ta kupna jest okropna, a własny dżem robiony tradycyjnie będzie dopiero w
przyszłym roku.
Ech a mogło być tak fajnie :-)
dzięki Basiu
Jola
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |