| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-07-11 14:51:20
Temat: ZoladkiWitam!
Padl dzis na grupie przepis na zoladki drobiowe i wlasnie przypomnialam
sobie, ze mialam o cos zapytac. Mianowicie, jak dlugo (mniej wiecej)
gotuje sie zoladki i czy pozniej nalezy je jeszcze podsmazyc, czy tez
mozna zrobic sos i serwowac je jako gulasz? Kiedys sciagnelam sobie
przepis na zoladki drobiowe w potrawce, w zeszlym tygodniu chcialam go
wyprobowac, ale zoladki sie... przypalily i juz nie mialam ochoty nic z
nimi robic (zapach byl nie najladniejszy :( Dzis ponownie kupilam
zoladki i jutro podejme druga probe ich przyrzadzenia.
Pozdrawiam,
Iza
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-07-12 09:28:45
Temat: Re: Zoladki> Dzis ponownie kupilam
> zoladki i jutro podejme druga probe ich przyrzadzenia.
> Pozdrawiam,
> Iza
No więc najpierw je podsmaż, a dopiero potem duć w bulionie
A co do długości gotowania hm......... cóż, ja zawsze zagęszczałem sos, jak
już były dobre - znaczy miękkie
Lilly was here
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |