Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Zoladki

Grupy

Szukaj w grupach

 

Zoladki

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2000-07-11 14:51:20

Temat: Zoladki
Od: iziak <i...@p...wp.pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam!
Padl dzis na grupie przepis na zoladki drobiowe i wlasnie przypomnialam
sobie, ze mialam o cos zapytac. Mianowicie, jak dlugo (mniej wiecej)
gotuje sie zoladki i czy pozniej nalezy je jeszcze podsmazyc, czy tez
mozna zrobic sos i serwowac je jako gulasz? Kiedys sciagnelam sobie
przepis na zoladki drobiowe w potrawce, w zeszlym tygodniu chcialam go
wyprobowac, ale zoladki sie... przypalily i juz nie mialam ochoty nic z
nimi robic (zapach byl nie najladniejszy :( Dzis ponownie kupilam
zoladki i jutro podejme druga probe ich przyrzadzenia.
Pozdrawiam,
Iza

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2000-07-12 09:28:45

Temat: Re: Zoladki
Od: "Lilly was here" <:)@com.pl> szukaj wiadomości tego autora

> Dzis ponownie kupilam
> zoladki i jutro podejme druga probe ich przyrzadzenia.
> Pozdrawiam,
> Iza

No więc najpierw je podsmaż, a dopiero potem duć w bulionie
A co do długości gotowania hm......... cóż, ja zawsze zagęszczałem sos, jak
już były dobre - znaczy miękkie

Lilly was here



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

potrawy
grilowanie
OT A tak podsumowując - chrzanie to
grilowanie
Sałatka

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »