Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia grilowanie

Grupy

Szukaj w grupach

 

grilowanie

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2000-07-11 13:47:17

Temat: grilowanie
Od: "Violetta Rokicka" <v...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

jakie mięso jest najlepsze


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2000-07-12 09:43:29

Temat: Re: grilowanie
Od: "Barbara Chudy" <s...@c...katowice.computerland.pl> szukaj wiadomości tego autora


Violetta Rokicka napisał(a) w wiadomości: ...
>jakie mięso jest najlepsze
>karczek
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-07-14 07:37:13

Temat: Re: grilowanie
Od: Agnieszka <a...@p...com> szukaj wiadomości tego autora



Violetta Rokicka wrote:
>
> jakie mięso jest najlepsze


Wraz z mezem zachwycamy sie karkowka i drobiem.

--
________________________________________
Pozdrawia : Agnieszka Korzeniecka-Czaban
e-mail : a...@p...com
: c...@t...bialystok.pl
www : kaja.topnet.pl
________________________________________

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-07-15 10:23:30

Temat: Re: grilowanie
Od: "Radek" <a...@p...fm> szukaj wiadomości tego autora


Violetta Rokicka napisał(a) w wiadomości: ...
>jakie mięso jest najlepsze
>

poledwica
Radek


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-07-19 04:46:45

Temat: Re: grilowanie
Od: "f." <f...@p...net> szukaj wiadomości tego autora



Violetta Rokicka <v...@p...onet.pl> wrote in message
news:FzFa5.42795$Qw1.998908@news.tpnet.pl...
> jakie mięso jest najlepsze
Na grila najlepsze jest mieso troche przerosniete tluszczem. Cala istota
grilowania polega przeciez chyba na tym, ze kapiacy tluszcz pali sie
wydzielajac przy tym dym, ktory nadaje miesu specyficzny smak.
F.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-07-19 09:51:53

Temat: Re: grilowanie
Od: "Jader" <j...@p...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik f. <f...@p...net> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:8l3fdq$29ms$...@n...news.prodigy.com
...
> Na grila najlepsze jest mieso troche przerosniete tluszczem. Cala istota
> grilowania polega przeciez chyba na tym, ze kapiacy tluszcz pali sie
> wydzielajac przy tym dym, ktory nadaje miesu specyficzny smak.
> F.
>

Smak to nadaje chyba dym z wegla drzewnego, ew. rzuconych na niego galazek.
Palacy sie kapiacy tluszcz to nadaje raczej raka osobie spozywajacej. Gril
jezeli sie pali zywym ogniem nalezy polac woda.

Jader


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Sałatka
kremówka
Jak pragne zdrowia......
śniadanie
sałatki

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »