« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-07-11 13:47:17
Temat: grilowaniejakie mięso jest najlepsze
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-07-12 09:43:29
Temat: Re: grilowanie
Violetta Rokicka napisał(a) w wiadomości: ...
>jakie mięso jest najlepsze
>karczek
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-07-14 07:37:13
Temat: Re: grilowanie
Violetta Rokicka wrote:
>
> jakie mięso jest najlepsze
Wraz z mezem zachwycamy sie karkowka i drobiem.
--
________________________________________
Pozdrawia : Agnieszka Korzeniecka-Czaban
e-mail : a...@p...com
: c...@t...bialystok.pl
www : kaja.topnet.pl
________________________________________
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-07-15 10:23:30
Temat: Re: grilowanie
Violetta Rokicka napisał(a) w wiadomości: ...
>jakie mięso jest najlepsze
>
poledwica
Radek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-07-19 04:46:45
Temat: Re: grilowanie
Violetta Rokicka <v...@p...onet.pl> wrote in message
news:FzFa5.42795$Qw1.998908@news.tpnet.pl...
> jakie mięso jest najlepsze
Na grila najlepsze jest mieso troche przerosniete tluszczem. Cala istota
grilowania polega przeciez chyba na tym, ze kapiacy tluszcz pali sie
wydzielajac przy tym dym, ktory nadaje miesu specyficzny smak.
F.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-07-19 09:51:53
Temat: Re: grilowanieUżytkownik f. <f...@p...net> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:8l3fdq$29ms$...@n...news.prodigy.com
...
> Na grila najlepsze jest mieso troche przerosniete tluszczem. Cala istota
> grilowania polega przeciez chyba na tym, ze kapiacy tluszcz pali sie
> wydzielajac przy tym dym, ktory nadaje miesu specyficzny smak.
> F.
>
Smak to nadaje chyba dym z wegla drzewnego, ew. rzuconych na niego galazek.
Palacy sie kapiacy tluszcz to nadaje raczej raka osobie spozywajacej. Gril
jezeli sie pali zywym ogniem nalezy polac woda.
Jader
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |