Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia arbuz z wodka

Grupy

Szukaj w grupach

 

arbuz z wodka

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-09-06 21:34:07

Temat: arbuz z wodka
Od: "Timbwolf" <t...@s...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

czy ktos z Grupowiczow wie w jaki sposob wlac wodke do arbuza (czesto
pokazywany trik na imprezach w amerykanskich filmach). chodzi mi o to jakie
proporcje np ile mozna wlac do 2kg arbuza zeby nie przesadzic, gdzie
wywiercic otwor itp

prosze o szybka odpowiedz
dzieki
timbwolf


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-09-07 00:10:56

Temat: Re: arbuz z wodka
Od: "+Protz+" <p...@w...wywalto.pl> szukaj wiadomości tego autora

Timbwolf napisał(a):

> chodzi mi o to jakie
> proporcje np ile mozna wlac do 2kg arbuza zeby nie przesadzic,

IMHO, nie da sie przesadzic ;)





--
+Protz+ w piątkowym humorze.
GG: 2186383
Can one man truly make a difference?

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-09-07 07:27:40

Temat: Re: arbuz z wodka
Od: "Wkn" <w...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik Timbwolf <t...@s...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:alb77d$3en$...@n...tpi.pl...
> czy ktos z Grupowiczow wie w jaki sposob wlac wodke do arbuza (czesto
> pokazywany trik na imprezach w amerykanskich filmach). chodzi mi o to
jakie
> proporcje np ile mozna wlac do 2kg arbuza zeby nie przesadzic, gdzie
> wywiercic otwor itp
>

nie wierć otworu, tylko może wstrzykuj strzykawką

wkn


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-09-07 10:20:06

Temat: Re: arbuz z wodka
Od: "Tomasz Maranski" <m...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora


Witam
Przepis jest nastepujacy:
Bierzemy duzego arbuza. po przeciwleglych jego stronach wycinamy po otworze
o srednicy 2 cm. Nastepnie do jednego z otworow przykladamy suszarke do
wlosow, wlaczamy na najwyzsze obroty i odczekujemy okolo godziny dopoki
arbuz nie zostanie dostatecznie osuszony (stwierzenie czy jest juz
wystarczajaco suchy wymaga pewnej wprawy). Kolejnym krokiem jest szczelne
zaklejenie jednego z otworow. Teraz wystarczy juz tylko nasaczyc arbuza
spirytusem (a nie, jak niektorzy blednie podaja, wodka) az zacznie sie
przelewac. Oczywiscie podawac schlodzone. Spozycie mozna urozmaicic poprzez
wykonanie w arbuzie otworow, w ktore nastepnie wkladamy slomki do napojow i
gotowego drikna spozywamy wraz z przyjaciolmi.

Smaczengo :)
--
Tomasz Maranski


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

hej Jolu!
Salatka z buraczkow
Dzieki za powitanie!
Knajpki
Jak zrobić pulchne ciasto na pizze?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »