Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia będę przynudzać...

Grupy

Szukaj w grupach

 

będę przynudzać...

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-08-03 12:30:07

Temat: Re: będę przynudzać...
Od: "Agata Solon" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Basiu, zeby cie nie zlinczowali za kielbase bez marynat, podaj do zakaszania
takie cos posrednie miedzy dipem a salatka, prawdziwy czad, u mnie na
grillach to pierwsze sie konczy:
ser feta, nie z kartonika tylko w zalewie lub taki foliowany, twardszy
ser rocquefort albo jakis podobny z zielona plesnia
oliwki nadziewane papryka
mlode cebulki, biale czesci
czosnek
oliwa
pieprz
ocet winny

wszystkie skladniki rozdrabniamy, oliwki w talarki, cebulka drobniutko
posiekana, mieszamy i juz.

Agata Solon, naturalna


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-08-03 12:43:57

Temat: Re: będę przynudzać...
Od: "Barbara" <b...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Agata Solon" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:9ke595$ru3$1@news.tpi.pl...
>
> Basiu, zeby cie nie zlinczowali za kielbase bez marynat, podaj do
zakaszania
> takie cos posrednie miedzy dipem a salatka, prawdziwy czad, u mnie na
> grillach to pierwsze sie konczy:
> ser feta, nie z kartonika tylko w zalewie lub taki foliowany, twardszy
> ser rocquefort albo jakis podobny z zielona plesnia
> oliwki nadziewane papryka
> mlode cebulki, biale czesci
> czosnek
> oliwa
> pieprz
> ocet winny
>
> wszystkie skladniki rozdrabniamy, oliwki w talarki, cebulka drobniutko
> posiekana, mieszamy i juz.


znaczy to się podaje do pieczonej kiełbasy? ale z bagietką (jak dla mnie)
też pewnie może być...
z feta będzie kłopot - u mnie dostępna jest tylko ta z Mlekowity, w
kartoniku;-(


bardzo dziękuję
Basia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-08-03 19:47:21

Temat: Re: będę przynudzać...
Od: "Agata Solon" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik Barbara <b...@p...onet.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:9ke6nv$833$...@n...tpi.pl...
>
> znaczy to się podaje do pieczonej kiełbasy? ale z bagietką (jak dla mnie)
> też pewnie może być...
> z feta będzie kłopot - u mnie dostępna jest tylko ta z Mlekowity, w
> kartoniku;-(
>
>
> bardzo dziękuję
> Basia
>
E, no pewnie, ze nie tylko do kielbasy, do pieczywka jak najbardziej! My to
zajadamy glownie do mies ale na mysl o opieczonej bagietce az mi slinka
cieknie!
Ja kiedys tez mialam ta fete z Mlekowity, uzylam i tez bylo dobre. Po prostu
tamta jest ostrzejsza. Jak dasz duzo tego plesniowego sera to poziom
czadowosci bedzie zachowany.

Milego grillowania, Agata


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

swieza bazylia
Kupilam udziec jagniecy... Co dalej? :-))
Salatka balkanska
co mam zrobic z kurkami?
Kuchnia polska regionalna

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »