« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-04-09 17:46:14
Temat: budyn z ciasta jogurtowegona kupnym ciescie jogurtowym zazwyczaj spotykam owoce zatopione w
jakiejs masie budynio-podobnej i gestej galaretce. czy ta masa to zwykly
budyn czy cos innego?
patsi
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2005-04-09 22:00:39
Temat: Re: budyn z ciasta jogurtowego
Ja robie zwykly budyn, lecz zawsze daje troszke mniej mleka niz w przepisie,
wylewam na ciasto, zatapiam w nim to na co mam ochote i fru do piekarnika
na tyle ile ma sie piec ciasto. Budyn sie nie przypala....
Paula
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2005-04-11 10:49:27
Temat: Re: budyn z ciasta jogurtowegoPaula napisał(a):
> Ja robie zwykly budyn, lecz zawsze daje troszke mniej mleka niz w przepisie,
> wylewam na ciasto, zatapiam w nim to na co mam ochote i fru do piekarnika
> na tyle ile ma sie piec ciasto. Budyn sie nie przypala....
A możesz podać dokładniejszy przepis na całe ciasto? Bo mnie się jakoś
nie udają jogurtowce z owocami.
Pozdrawiam
Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |