Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia canelloni - ciągle TWARDE!

Grupy

Szukaj w grupach

 

canelloni - ciągle TWARDE!

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-11-23 09:05:03

Temat: canelloni - ciągle TWARDE!
Od: "Malina" <m...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Witajcie kochani,
już sama nie wiem co mozna zrobić żeby nie twardniało przy zapiekaniu w
żaroodpornym.

Jak wy to robicie?

MAlina


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-11-23 09:24:47

Temat: Re: canelloni - ciągle TWARDE!
Od: "I.P." <i...@g...de> szukaj wiadomości tego autora


"Malina" <m...@g...pl> schrieb im Newsbeitrag
news:bpptcv$rvn$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witajcie kochani,
> już sama nie wiem co mozna zrobić żeby nie twardniało przy zapiekaniu w
> żaroodpornym.
>
> Jak wy to robicie?
>
> MAlina
A sa "przykryte" sosem i serem?
Ilona


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-11-23 21:26:03

Temat: Re: canelloni - ciągle TWARDE!
Od: "WMA" <w...@t...com> szukaj wiadomości tego autora

To moze jeszcze mi przypomnicie gdzie znajde przepis na ponizsze?

Pozdrowienia Wacek


"I.P." <i...@g...de> skrev i meddelandet
news:bppud9$pdn$00$1@news.t-online.com...
>
> "Malina" <m...@g...pl> schrieb im Newsbeitrag
> news:bpptcv$rvn$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > Witajcie kochani,
> > już sama nie wiem co mozna zrobić żeby nie twardniało przy zapiekaniu w
> > żaroodpornym.
> >
> > Jak wy to robicie?
> >
> > MAlina
> A sa "przykryte" sosem i serem?
> Ilona
>
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

mleko niesłodzone zgęstnieje? PILNE
bigos w trakcie :-) - pare pytan na koniec... (troszke dlugie)
Kuchnie chińska
ciasto dla Francuza
Pierniczki świąteczne - udało się!

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »