Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia chwalę ciasta w/g WKN

Grupy

Szukaj w grupach

 

chwalę ciasta w/g WKN

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-01-20 14:26:20

Temat: chwalę ciasta w/g WKN
Od: "Busia" <b...@t...pl> szukaj wiadomości tego autora

Robiłam już po raz kolejny ciasto kokosowe, za każdym razem się udaje i jest
pyszne : http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis109.html
Robiłam też sernik czarno biały ( po raz pierwszy), jest po prostu
niesamowity, inny niż tradycyjne serniki. Jest pulchniutki i pyszny .
Rozpływa się w ustach :
http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis105.html

Obydwa ciasta zrobiły furorę na moich imieninach, polecam wszystkim łasuchom
Pozdrawiam Busia



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-01-20 15:54:07

Temat: Re: chwalę ciasta w/g WKN
Od: "Aga" <a...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora


> Robiłam już po raz kolejny ciasto kokosowe, za każdym razem się udaje i
jest
> pyszne : http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis109.html

czy zamiast maki tortowej moze byc jakas inna?
dzieki za rade
Aga


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-01-20 16:30:15

Temat: Re: chwalę ciasta w/g WKN
Od: "wkn" <w...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Aga" <a...@i...pl> napisał w wiadomości
news:b0h687$h15$1@srv.cyf-kr.edu.pl...
>
>
> czy zamiast maki tortowej moze byc jakas inna?
> dzieki za rade
> Aga
>
>

byle pszenna, z szymanowskiej wyjdzie, z gdańskiej, z luksusowej :)
Preferuję tortową, ale to żaden mus, co kraj to obyczaj :)

całusy

wkn&boczek


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-01-20 19:47:21

Temat: Re: chwalę ciasta w/g WKN
Od: "Aga" <a...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora


> byle pszenna, z szymanowskiej wyjdzie, z gdańskiej, z luksusowej :)
> Preferuję tortową, ale to żaden mus, co kraj to obyczaj :)
>
> całusy
>
> wkn&boczek
>
wyszlo i zakalec tez:)
Aga
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-01-20 19:58:00

Temat: Re: chwalę ciasta w/g WKN
Od: "wkn" <w...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Aga" <a...@i...pl> napisał w wiadomości
news:b0hjtd$ljq$1@srv.cyf-kr.edu.pl...
>
> >
> wyszlo i zakalec tez:)
> Aga
> >
>
>

w ktorym Ci wyszedl zakalec? W kokosance? Juz komus wyszedl w niej zakalec,
nie wiem czemu. Poddaje sie :(
Przyslij mi, ja lubie zakalce, raz mi tylko wyszedl, taki jakis na 2 mm w
polowie babki, ale ja do babek nie mam polotu, tylko jedna umiem robic :()

wkn


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-01-20 20:57:41

Temat: Re: chwalę ciasta w/g WKN
Od: "Busia" <b...@t...pl> szukaj wiadomości tego autora



> wyszlo i zakalec tez:)
> Aga
> >

Mi raz tylko wyszedł zakalec jak piekłam kokosowe ciasto, ale to chyba
dlatego, że postawiłam ciasto, zaraz po upieczeniu przy otwartym oknie. A
było wtedy bardzo zimno.

Busia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-01-20 23:11:36

Temat: Re: chwalę ciasta w/g WKN
Od: "Aga" <a...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora


> w ktorym Ci wyszedl zakalec? W kokosance? Juz komus wyszedl w niej
zakalec,
> nie wiem czemu. Poddaje sie :(
> Przyslij mi, ja lubie zakalce, raz mi tylko wyszedl, taki jakis na 2 mm w
> polowie babki, ale ja do babek nie mam polotu, tylko jedna umiem robic :()
>
> wkn
w sumie to pierwszy raz w zyciu zrobilam zakalca:), ale mozliwe ze przez moj
piekarnik, bo piecze nierowno i musze go otwierac zeby przekrecic ciasto:)
ale zreszta jak sprawdzam czy juz upieczone to tez przeciez musze je troche
wyjac i dziabnac patyczkiem:), a moze sa jakies sztuczki?:)
Aga
>
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Pytanie o kwaśnice.
ciasto drozdzowe - co robie zle?
Re: Nienawidzę TEGO jeść
Re: Nienawidzę TEGO jeść ;-)
Re: Nienawidzę TEGO jeść

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »