« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-10-17 20:06:51
Temat: co to za przepis?na oliwe cebula papryka różna
dużo czosnku
czekac az sie zeszkli i dodoac sos pomidorowy ok.0,5 l.
dusic az się rozpadnie wszytsko ułożyć na to fetę.
nie wiem co z tą papryką?pokroić?
obrać ze skórki?
jak nazywa sie ten przepis ,z jakiej części świata pochodzi?
pzdr.
p.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-10-17 22:12:51
Temat: Re: co to za przepis?Dans la news:bmpir3$ovm$1@absinth.dialog.net.pl,
pamana <p...@w...pl> a écrit:
> na oliwe cebula papryka różna
> dużo czosnku
> czekac az sie zeszkli i dodoac sos pomidorowy ok.0,5 l.
> dusic az się rozpadnie wszytsko ułożyć na to fetę.
>
> nie wiem co z tą papryką?pokroić?
Tak, i wybrac pestki
> obrać ze skórki?
Nie, wystaczajaco dlugo ja gotujesz
> jak nazywa sie ten przepis ,z jakiej części świata pochodzi?
No, z okolic Morza Srodziemnomorskiego, najprawdopodobniej Grecji
(przeciez fety uzywasz)
Ewcia
--
Niesz !
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |