Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia comber z barana

Grupy

Szukaj w grupach

 

comber z barana

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-05-31 12:09:48

Temat: comber z barana
Od: Aleksander Kłosiewicz <s...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

Kupiłem w/w i zastanawiam się jak go zrobić.
Oczekuję propozycji
pozdr Alex

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-05-31 13:02:11

Temat: Re: comber z barana
Od: "cezary gmyz" <c...@z...media.pl> szukaj wiadomości tego autora

Jezeli baran byl stary to najlepiej go uprzednio zamarynowac by pozbawiac go
zapachu. Z combra wychodza swietnie szaszlyki.
Marynata powinna byc kwastakowata. moze byc z czerwonego wytrawnego wina,
nadaje sie w zasadzie kazde z wyjatkiem beltow. moze byc nawet sofia. do
marynaty nalezy dac duzo cebuli i czosnku, ziele angielskie, listek laurowy,
vegete, pieprz ostra i slodka papyke, czaber i rozmaryn. Najlepiij jak baran
sobie polezy w tym przynajmniej dobe. Potem nadziac mieso na szpadki
(zasadniczo do prawdziwego szaszlyka nie daje sie juz na szpadki cebuli
jesli byla w zalewie) naprzemian z boczkiem lub slonika


----------
In article <9f5c6j$rmq$1@news.internetia.pl>, Aleksander Kłosiewicz
<s...@i...pl> wrote:


> Kupiłem w/w i zastanawiam się jak go zrobić.
> Oczekuję propozycji
> pozdr Alex
>

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

KARTOFLANE WARIACJE
"Kuchnia Polska" nierozpakowana 2/3 ceny
Hej, Magda!!
mloda kapusta - wariacje kulinarne
Sprzeczka tortowa

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »