| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!not-for- From: "cezary gmyz" <c...@z...media.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: comber z barana Date: Thu, 31 May 2001 15:02:11 +0200 Organization: Dziennik Zycie Lines: 20 Message-ID: <9f5f5s$shf$1@news.tpi.pl> References: <9f5c6j$rmq$1@news.internetia.pl> NNTP-Posting-Host: zycie.media.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 991313916 29231 195.116.8.10 (31 May 2001 12:58:36 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: 31 May 2001 12:58:36 GMT X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Macintosh Edition - 4.5 (0410) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:53200 Ukryj nagłówki Jezeli baran byl stary to najlepiej go uprzednio zamarynowac by pozbawiac go | |
Zobacz także