« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-07-21 12:29:04
Temat: cukiertak się zastanawiam czy w przepisach na ciasta można zastępować cukier
kryształ cukrem pudrem i jak to przeliczyć?? może wiecie??
okazało się że mam nadmiar cukru pudru i zastanawiam się jak go
wykorzystać...
pozdrawiam
duśka
--
sklep.akari.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-07-21 14:25:11
Temat: Re: cukier
Użytkownik "duśka" napisał
> tak się zastanawiam czy w przepisach na ciasta można zastępować cukier
> kryształ cukrem pudrem i jak to przeliczyć??
Ja czasem stosuję puder przy ucieraniu z masłem. Nie przeliczam. Nigdy nie
sprawdzałam z zegarkiem, ale mam wrażenie, że uciera się nieco dłużej. Nie
zauważyłam też jakichś różnic w wypieku w porównaniu z kryształem.
Pozdrawiam,
Marta
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |