Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia cukier karmelizowany a lodowy

Grupy

Szukaj w grupach

 

cukier karmelizowany a lodowy

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-04-22 12:42:30

Temat: cukier karmelizowany a lodowy
Od: "elroy" <e...@b...pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam :)

Potrzebuje mieć około 300g cukru karmelizowanego, a niestey udało mi się
znaleźć tylko cukier lodowy, albo trzcinowy.
Czy to jest aby to samo? Jeżeli nie, to w jaki sposób uzyskać domowym sposobem
cukier karmelizowany?
Dziekuję gorąco za pomoc !


--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

dlaczego ?
Przedstawiciel Lavazza
wątróbki rybne
Zioła
Lekkie ciasto

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »