| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-01-08 11:18:21
Temat: Re: czy wok tylko do chinszczyzny?
Wladyslaw Los wrote:
> dobrze, zakładając, że wiemy już, że woka możn aużywać do smażenai w
> głębokim tluszczu, to do czy używacie go jeszcze do czegoś?
no tak jak juz pisalem - do gulaszu, do sosu bolonese (w ogole do
wiekszych ilosci sosu), a od momentu gdy zaczal mi teflon z patelni
schodzic smaze nawet na nim jajecznice
najrzadziej to chyba w nim chinszczyzne robie :)))
> To masz tę frytownicę jakąś przemysłową.
no taka dostalem w prezencie na slub, a ze darowanemu ...
wiku
--
http://www.breakbeat.pl/
MAY THE BREAKZ BE WITH YOU
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-01-08 19:07:15
Temat: Re: czy wok tylko do chinszczyzny?
wiku wrote:
> zwlaszcza przy smazeniu mniejszych ilosci produktow - np. ptysie serowe
> wychodza mi z woka znakomite
Czy mozna prosic o przepis? Moze w osobnym watku...
Dzieki
Magdalena Bassett
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-01-08 19:12:06
Temat: NEWS ROKU- pani Be prosi/Re: czy wok tylko do chinszczyzny?
Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...com> napisał w wiadomości
> Czy mozna prosic o przepis? Moze w osobnym watku...
>
Niesamowite, absolutnie, niestety tylko u nasz.
Pani Be prosi się.
No oczywiście żąda dla siebie osobnego wontka.
Ale prosi się.
Patrzajcie! Patrzajcie! W naszym kabarecie pani Be!
W swym wielkim przeboju "Prośba"
melada1
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |